Onderzoeksgroep Bewegingscontrole & Neuroplasticiteit
KU Leuven
Leuven
10 uur geleden

De Onderzoeksgroep Bewegingscontrole en Neuroplasticiteit, Departement Bewegingswetenschappen, Groep Biomedische Wetenschappen, KU Leuven, bestaat uit een multidisciplinair team van internationale wetenschappers die zich richten op experimentele studies in motorische controle en training-geïnduceerde neuroplasticiteit aan de hand van een geïntegreerde gedrags- en neurowetenschappelijke onderzoeksstrategie.

De groep heeft een lange traditie en internationale erkenning binnen deze onderzoeksgebieden. Uitstekende, geavanceerde onderzoeksinfrastructuur is beschikbaar in de BrainsHub, inclusief bewegingsregistratie en robotica-technologie, geïntegreerde systemen voor het meten van voortbeweging en balans, niet-invasieve hersenstimulatietechnologie, high-density elektro-encefalografie en neuronavigatie-apparatuur.

Toegang tot MRI-scanners is beschikbaar via de Translationele MRI-afdeling van het Universitair Ziekenhuis.We zoeken een dynamisch en gemotiveerd individu (m / v) met een uitstekend onderzoeksrecord in het bestuderen van het menselijk brein en motorisch gedrag door middel van multimodale medische technieken (zoals MRI, bewegingsregistratie, EEG, etc.).

Je hebt een doctoraat dat je expertise in de humane motorische controle aantoont. En meer specifiek in multimodale medische technieken (zoals MRI, EEG, bewegingsregistratie, etc.

die structurele en functionele hersenmechanismen blootleggen.

Je hebt een uitstekend onderzoeksrecord en draagt zo bij aan de onderzoeksoutput van het departement. De kwaliteit van jouw onderzoek moet blijken uit publicaties in internationale peer reviewed tijdschriften en hoogwaardige expertise op het gebied van beeldvorming.

Internationale onderzoekservaring en betrokkenheid bij internationale onderzoeksnetwerken en projecten wordt op prijs gesteld.

Je beschikt over sterke onderwijsvaardigheden (zowel voor theoretische en praktische vakken) om bij te dragen aan de kwaliteit van het onderwijsprogramma van de faculteit.

Je hebt organisatorische vaardigheden en een coöperatieve houding. Je beschikt ook over leiderschapscapaciteiten binnen een universitaire context om een onderzoeksteam te begeleiden.

Een goede kennis van het Engels is een vereiste. De bestuurstaal van de KU Leuven is het Nederlands. Als u bij aanwerving geen of onvoldoende Nederlands kent, voorziet de KU Leuven in een opleidingsaanbod dat u moet toelaten om deel te nemen aan bestuursvergaderingen.

Vooraleer u een lesopdracht in het Nederlands of Engels doceert, wordt u de gelegenheid geboden om de daartoe vereiste kennis van het Nederlands resp. Engels te verwerven.

undefined

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier