ARCHITECTNIEUWBOUW EN RENOVATIE -
Argon selectie
8500 KORTRIJK
3 uur geleden

Functie-omschrijving :

Voor een klein (maar fijn) familiebedrijf in regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een architect(e) om het bedrijf te versterken.

De onderneming zet sterk in op kwalitatief hoogstaand werk en biedt iedere klant uiteindelijk het huis van zijn / haar dromen.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

In deze functie werk je nauw samen met je collegas aan een ontwerp dat volledig aansluit bij de wensen van de klant. Hiervoor vertrek je vanuit het bouwpaspoort van de klant waarin alle wensen en noden opgelijst staan.

Hierna volgt een visualisatie van jouw ontwerp. Belangrijk hier is om steeds rekening te houden met de toekomst. Woonbehoeften kunnen immers heel snel veranderen.

Verder ben je ook in staat rekening te houden met volgende aspecten ; voorschriften, oriëntatie, compactheid en afwerkingsgraad.

Deze elementen maken of kraken immers een goed ontwerp. Tot slot sta je ook in voor enkele administratieve taken. Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Je bent in het bezit van een bachelor of master (toegepaste) architectuur of gelijkwaardig.

Je kan heel vlot overweg met de recentste tekenprogrammas (Autocad, SketchUp, ...).

Flexibiliteit is jouw stokpaardje.

Als schoolverlater ben je hier zeker welkom.

Ervaring : Enige ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je onmiddellijk van harte welkom bent. Contact met de klant en maatwerk zijn typische kenmerken van jouw functie.

Verder kan je rekenen op een competitieve verloning. Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier