Loonbeheerder (M/V/X) Contract bepaalde duur tot en met 30/06/2020 - 38u/week, Laken
CHU Bruxelles
Laken, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Uw missie : U verzekert de loonadministratie in navolging van het wettelijke kader en de reglementering en dit voor het personeel van onze 4 instellingen (UVC Brugmann, UVC Sint-Pieter, Jules Bordet Instituut, Kinderziekenhuis Koningin Fabiola).

Uw taken en voornaamste verantwoordelijkheden : Beheren van het volledige loonproces alsook de interface voor de opvolging van de prestaties Het beheer van de afwezigheden verzekeren en de gevolgen voor de lonen Instaan voor de verwerking van specifieke loongegevens (wachten, prive honoraria, transportkosten, ) Uitvoeren van de nodige controles bij het afsluiten en het in rekening brengen van de loongegevens.

De opvolging van de loonbeslagen verzekeren alsook de verscheidene facturatieprocessen Diverse attesten opstellen en invullen (werkattest, vakantieattest, hypothecair krediet, ) Op aanvraag reporting lijsten, gerelateerd aan de lonen, kunnen opmaken Er over waken dat de procedures en samenwerking met andere diensten gerespectee... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier