Lasser (poorten trappen en leuningen) (m/v)
Konvert Interim Sint-Niklaas
Belsele, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bedrijf te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gedreven lasser / monteur die ervaring heeft met de constructie van poorten, trappen en leuningen.

Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

Aanbod

Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren. Laswerken uitvoeren volgens een proces : Solderen.

De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren. De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, .

 • De installaties controleren en onderhouden (afsteken, smeren, ...). De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren.
 • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen. Laswerken uitvoeren volgens een proces : Puntlassen.

  Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, .

 • Loon volgens barema. Werkuren : maandag tem vrijdag van 7u30 tot 16u
 • Vereiste kwalificaties

  Je hebt al ervaring als lasser in de fijne constructie. Bij voorkeur ervaring met het lassen van trappen / leuningen / poorten.

  Je spreekt zeer goed Nederlands. Je kan halfautomaat lassen en hebt daar de nodige attesten voor. Bij voorkeur kan je ook TIG lassen, dit is echter geen vereiste.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier