Webontwikkeling
Sherlock SEO Agency
2650 Edegem
6 dagen geleden
source : Student.be

Sherlock SEO Agency,

Sherlock SEO Agency is een Adviesbureau dat bedrijven bijstaat in het analyseren, verbeteren of ontwikkelen van een online marketing strategie.

Sherlock SEO Agency zoekt uit hoe een bedrijf meer visibiliteit en bijgevolg rendement genereertvia het internet. Sherlock SEO Agency brengt niet alleen opportuniteiten en verbetervoorstellen voor websites, SEO en social media in kaart, maar gaat er indien gewenst ook mee aan de slag.

Sherlock vertrekt steeds vanuit een grondige analyse van de bestaande situatie en tools. Vanuit deze scan zoekt Sherlock SEO Agency naar mogelijkheden om het rendement van een klant te verhogen.

Sherlock is gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Sherlock biedt diensten aan zoals het optimaliseren van websites of het adverteren via Google Adwords of social media.

De bijdrage van Sherlock SEO Agency staat steeds in teken van groei. Sherlock SEO Agency is een gecertificeerde Google Partner.

Job description

Heb jij al een eerste ervaring achter de rug met het programmeren van websites? Dan is deze job iets voor jou.

Voor onze eigen projecten en die van onze klanten zoeken we steeds nieuwe gemotiveerde studenten voor het bouwen en onderhouden van websites en applicaties.

Wordpress is je niet onbekend, je kan een script schrijven voor data analyse en je hebt je eerste ervaring met SQL en databasebeheer voor het bouwen van applicaties?

Wil jij graag doorgroeien naar een vaste job of veel bijleren dan ben jij bij Sherlock op het juiste adres.

Je kan deze job van thuis uit doen op een zelf te kiezen tijdstip. Sherlock SEO is een 100% remote agency en wij hebben geen kantoor.

Indien blijkt dat je werkethiek ok is, je afspraken kan nakomen en je werk voldoet maak je grote kans om nog veel meer werk van ons te krijgen!

Searched Profile

Je hebt een goed analytisch inzicht en bent pragmatisch. Je leerst snel en neemt initiatief. Je bent in staat om eigenhandig een online advertentie campagne op te zetten aan de hand van een briefing.

Minimum voorwaarden :

 • Eerste ervaring met programmeren (php, python, javascript, sql, API ...)
 • Kennis van Wordpress, Drupal of andere CMS systemen
 • Diploma hoger onderwijs is een grote plus maar geen vereiste
 • Kennis van grafische programma's zoals Adobe is een plus maar geen vereiste
 • We offer

 • Goede verloning (15€ / u)
 • Thuiswerk
 • Zelfstandig werken
 • Zelf je uren kiezen
 • Loon naar werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier