Corporate Recruiter
DB Schenker
Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden

Your tasks

Ben jij een expert in het vinden van de juiste talenten en krijg jij energie van een dynamische werkomgeving? Zit jij boordevol goede ideeën en ben je toe aan een volgende stap in jouw recruitment-

carrière? Dan is dit jouw kans!

Ter versterking van het Benelux Talent Acquisition Team zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter (3 / 5e). In deze rol ben je verantwoordelijk voor het managen van het volledige werving & selectie proces voor de vacatures op de Belgische vestigingen.

Je bent o.a. het aanspreekpunt voor kandidaten en leidinggevenden met vragen over het recruitmentproces, vacatures en de wervingsstrategie.

Je adviseert het lokale management gevraagd en ongevraagd en je bent binnen het Talent Acquisition Team de specialist voor de Belgische markt.

Je vacature portefeuille kan qua aantal fluctueren van 10 tot 25 vacatures en varieert van operationele office functies tot management rollen.

Je werkt in deze functie nauw samen met de vijf collega's van het Talent Acquisition Team in Tilburg (NL) en de betrokken HR Business Partners.

Je standplaats is onze moderne vestiging in Antwerpen, maar ten behoeve van een vlotte samenwerking reis je gemiddeld één keer per maand naar de HR Benelux afdeling in Tilburg.

Je bent, afhankelijk van de actuele vacatures en ten behoeve van een juiste verbinding, bij gelegenheid ook op de verschillende vestigingen in je aandachtsgebied aanwezig.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het managen van het volledige recruitmentproces en een goede sollicitatie-ervaring voor de kandidaten en de hiring managers.
 • Je bent in nauw contact met HR collega's, interne klanten en de sollicitanten, voornamelijk per e-mail of telefoon.
 • Je brengt zelfstandig gevraagd en ongevraagd advies uit over de te volgen wervingsstrategie en inzet van (interim) kantoren
 • Je beheert en handelt de vacatures operationeel en administratief af vanuit het ATS.
 • Je bent het gezicht van Schenker op (job)beurzen en evenementen en werkt samen met scholen voor het werven van toekomstig talent
 • Je evalueert de samenwerking met de verschillende hiring managers regelmatig en draagt ideeën aan om de samenwerking en het proces waar nodig te verbeteren.
 • Requirements

 • Je beschikt over bachelor werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in een zelfstandige recruitment rol
 • Je hebt ervaring met het managen van het recruitmentproces en bent een volwaardige sparringpartner voor alle lagen van de Belgische organisatie
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
 • Je bent beschikbaar om 3 / 5e te werken, waarvan de maandag vast staat. Invulling overige uren in overleg.
 • Our offer

  Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan in een dynamische organisatie waarin we met plezier samenwerken. Veel ruimte voor initiatief, nieuwe ideeën en vrijheid om te ondernemen.

  Je komt te werken bij een internationaal bedrijf met een ondernemende, open en informele cultuur, waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

  Jij kan helpen Schenker nog succesvoller te maken. Dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Team Talent Acquisition

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier