Account Manager
C-track
Antwerpen
1 dag geleden

Die Position

Verantwoordelijkheden en taken

Na een inloopperiode van 2 maanden, ben je verantwoordelijk voor de verkoop van GPS fleet management systemen aan bedrijven binnen België o.

a. in de service-, installatie-, bouw- en transportsector. In deze functie signaleer je zelfstandig marktkansen en zet je deze om in concrete verkoopkansen en acties.

Je benadert intensief en proactief nieuwe klanten. Wanneer je met hen rond de tafel zit inventariseer je de behoeften en wensen en bied je een passende oplossing aan.

Je wordt hierbij administratief ondersteund door een back office team.

Koude prospectie maakt een groot deel uit van de job. Potentiële klanten benader je dus proactief. Door jouw resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen genereer je daardoor nieuwe afspraken.

Jouw vaardigheden

Je hebt minimaal een bachelor diploma en je kan terugkijken op minimum 3 jaar werkervaring.

Vanzelfsprekend ben je commercieel ingesteld, en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden.

Door jouw enthousiasme, pro-activiteit en ondernemingszin deins je er niet voor terug om koude prospectie te doen.

Als doorzetter stop je pas wanneer de afspraak is gemaakt. Je krijgt energie van het behalen van resultaten en doet er alles aan om tot die vooropgestelde resultaten te komen.

Bovendien ben je succesvol door jouw klant- en marktgerichtheid.

Naast een perfecte kennis van de Nederlandse taal heb je ook een degelijke kennis van het Engels. Kennis van de Franse taal is mooi meegenomen.

Je kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan in een salesgerichte organisatie met vlakke structuur waar je de nodige omkadering krijgt om je job uit te oefenen.

Ons aanbod

In deze boeiende functie help je mee aan de groei van C-track. In ruil krijg je een marktconform bruto salaris, een bedrijfswagen en een bonus, gebaseerd op resultaat.

Doorgroeimogelijkheden zijn op termijn bespreekbaar.

Interesse?

Klik dan op Solliciteren’ om je kandidaat te stellen.

Voor bijkomende informatie (referentienummer BE-04321 ), neem je contact op met Katleen Degreef op het nummer 011 28 78 28.

 • Deze selectie verloopt exclusief via Mercuri Urval
 • Das Unternehmen

  Ctrack Benelux is onderdeel van Inseego. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van voertuigvolgsystemen en fleet management-

  en telematics oplossingen. Met ruim 1.000.000 geïnstalleerde GPS / GPRS units in meer dan 55 landen, verspreid over 6 continenten, is Ctrack één van ’s werelds grootste telematics leveranciers.

  In de Benelux gebruiken ruim 3000 fleet managers Ctrack oplossingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier