Projectleider (m/v)
Konvert Office Geel
Loenhout, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf regio Wuustwezel gespecialiseerd in aluminium ramen en gevels zijn wij op zoek naar een projectleider. Wat zijn je taken?

Je bent verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van een project Je bereidt het dossier voor vanaf opmeting tot productie en montage Je maakt materiaaloptimalisaties en bestellingen Je verzorgt het tekenwerk en de engineering Je bent verantwoordelijk voor de financiële opvolging van het dossier Je onderhoudt het contact met de klant en de architect Het waarborgen van de kwaliteit van het eindproduct Het evalueren van het eindresultaat van de projecten en eventuele aanpassingen detecteren in het proces Het verzorgen van het na-servicedossier Ben jij de veelzijdige persoon die wij zoeken?

Vergeet dan zeker niet je cv te sturen naar geel.office konvert.be

Aanbod

Uitwerken of meewerken aan de uitwerking van het lokale ontwikkelingsprojectSteun bieden aan de partnerorganisaties. Sociaal-economische gegevens van het gebied analyserenAlgemene lijnen voor acties bepalen, volgens de lokale ontwikkelingsvereisten.

Informeren en overleggen over de lokale ontwikkelingsstrategieën tijdens professionele ontmoetingen. Het ontwikkelingsproject evalueren, nieuwe interventies bepalen en voorstellen aan de lokale actoren.

Het actieplan uitwerken en het ontwikkelingsproject opstartenIntern en extern communicerenHet partnernetwerk coördineren.

Een subsidiedossier voor een project samenstellen en voorstellen aan politici en financiers. Een gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan opstellen.

De activiteiten van een team coördineren. Bepalen van of bijdragen tot de ontwikkelingsstrategie van een gebied. Aanbestedingen of antwoorden op aanbestedingen opstellen Ons aanbod?

Wij bieden je een vast contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris. Je vindt bij ons een uitdagende job die goed te combineren is met je privéleven.

Je komt terecht in een duurzaam en stabiel familiebedrijf te Loenhout, waar samenwerking, excellentie en engagement de kernwaarden zijn.

Een goede mix van ervaren en jong talent zorgen voor een aangename werksfeer. We houden van persoonlijk contact en transparante communicatie opdat iedereen onze missie en waarden kent.

Je krijgt de kans om je mening en feedback te uiten, zodat we goed weten wat er leeft in het bedrijf. Je krijgt de kans om mee te werken aan complexe en vooruitstrevende projecten op vlak van raam en gevelconstructie.

De boog hoeft niet altijd gespannen te staan, wij organiseren ook team-events en doen regelmatig mee aan externe (sportieve) activiteiten.

Vereiste kwalificaties

De ideale kandidaat? Heeft een Master diploma in bouwkundige richting of is gelijkwaardig door ervaring Is een echte teamspeler en kan ook zelfstandig werken Heeft technisch en bouwkundig inzicht Is flexibel, werkt nauwkeurig en heeft verantwoordelijkheidszin Heeft sterke communicatievaardigheden Heeft een goede kennis van Autocad en de Windows office toepassingen Heeft een uitstekende kennis Nederlands en goede kennis Engels, kennis Frans is een pluspunt

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier