magazijnier met sterke administratieve vaardigheden
Randstad
Willebroek, Antwerpen
6 dagen geleden

job description

Als logistiek medewerker voer je een zeer uiteenlopend takenpakket uit : * Je voert administratieve taken uit : inboeken van machines die terugkomen uit verhuur, bemerkingen noteren in Word en Excell.

 • Maar : je schrikt ook niet terug om je handen ook eens vuil te maken : je collega's bijstaan om bijvoorbeeld een heftruck mee te reinigen.
 • De nadruk van je takenpakket ligt dus wel op het administratieve maar omdat je ook wel eens met de heftruck moet rijden is rij-

  ervaring met de heftruck noodzakelijk. Je werkplek bevindt zich ook in het volledig nieuwe magazijn, dicht bij je technieker-collega's.

  qualification

 • Je hebt reeds administratieve werkervaring en je kan vlot met de pc werken* Enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie is een troef.
 • Je kan beslissingen nemen en aanvaarden.* Je kan rijden met een heftruck en je bent ook niet vies om eens de handen uit de mouwen te steken voor fysieke taken Er wordt je een zelfstandige functie in teamverband aangeboden, je staat er nooit alleen voor.
 • Je kunt altijd rekenen op de kennis en kunde van de organisatie. Daarnaast kun je vanzelfsprekend rekenen op goede voorzieningen en veel trainingsmogelijkheden.

  Onze klant is een gezonde organisatie met een prettige werksfeer en dat kenmerkt zich door weinig personeelsverloop. Er wordt een marktconform loonpakket aangeboden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

  Je hebt recht op 20 verlofdagen en 6 aanvullende vakantiedagen, aangevuld met maaltijdcheques, een groepsverzekering en hospitalisatieverzekering bij vaste indienstname.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier