Administratief Medewerker
Robert Half Belgium
Diksmuide, West Flanders, Belgium
5 dagen geleden

Voor een dienstverlenende onderneming zijn wij momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker . Je wordt afwisselend tewerkgesteld in de kantoren in Gistel en Veurne .

Je komt terecht in een kleine equipe met een zeer warme en goede sfeer.

Het takenpakket bestaat uit onthaal van klanten, het regelen van evenementen , het verzamelen van documentatie , het opmaken van teksten en de facturatie .

Dit steeds in nauwe samenwerking met de klant.

Voor deze functie beschik je idealiter over een Bachelordiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Alles in het takenpakket kan aangeleerd worden.

Wel beschik je over een zeer goede kennis van het Nederlands , zowel geschreven als gesproken.

Heb je ervaring met Photoshop? Dan is dit mooi meegenomen, maar zeker geen must.

Belangrijker dan hard skills is je persoonlijkheid : je bent nauwkeurig, werkt gestructureerd en georganiseerd en hebt een empathische benadering naar de klant toe.

Dit betreft een voltijdse functie in een 38u-week met het zicht op een vast contract na de gebruikelijke interimperiode.

De werkuren kunnen ook buiten de normale kantooruren vallen. Zo ben je flexibel om 1 / 2 zaterdagen te werken, 1 / 3 weken standby te zijn, alsook om na 17u nog aanwezig te zijn indien er een last minute aanvraag komt.

Gezien deze eventuele overuren uitbetaald of gerecupereerd kunnen worden en je via een cafeteriaplan ook extra betaalde verlofdagen kan inzetten, geniet je toch van een mooie worklife balance!

Deze onderneming biedt een zeer competitief loonpakket aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques , groeps- en hospitalisatieverzekering , GSM , laptop , ...

Interesse in deze functie? Solliciteer dan snel online!

Robert Half BV verwerkt de gegevens van sollicitanten die nodig zijn om de sollicitatieprocedure uit te voeren. Meer informatie over gegevensbescherming, in het bijzonder over uw rechten, vindt u op https : / / www.

roberthalf.be / nl / privacybeleid .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier