Meestergast energie & milieu
Start People Zelzate
GENT, BE
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als Meestergast Energie en Milieu geef je leiding over een team van 16 operatoren waarvan de meesten werken binnen een volcontinu-systeem.

Samen met jouw ploeg ben je verantwoordelijk voor het produceren van alle nodige processtoom en meer dan 70% van de elektriciteitsbehoefte.

Ook de afval- en friswaterzuivering valt onder jouw bevoegdheid. Je ziet er op toe dat de normale werking van de installaties gecontroleerd wordt.

Technische incidenten meld je in SAP zodat het onderhoud op een efficiënte manier kan gebeuren. Als direct leidinggevende coach en motiveer je jouw operatoren.

Tevens houd je toezicht op het naleven van de veiligheidsprocedures en geef je instructies waar nodig. Ook voor de integratie en begeleiding van nieuwe of van functiewijzigende medewerkers wordt op jou gerekend.

Je werkt overdag, maar bent wel samen met jouw andere collega’s binnen de afdeling, die in dag werken, verantwoordelijk voor een permanentie via een wacht- en weekendregeling.

Je rapporteert aan de Operational Manager van de afdeling.

Profiel

Je bezit een Master- of Bachelordiploma binnen een technisch richting en hebt enkele jaren ervaring in een proces-omgeving.

Je beschikt over sterke coachende vaardigheden om jouw operatoren te begeleiden.Door jouw duidelijke communicatiestijl zorg je er voor dat iedereen gepast gedrag stelt.

Binnen jouw voorbeeldfunctie help je anderen bij hun activiteiten en bied je ondersteuning waar nodig.

Je speelt vlot in op veranderende omstandigheden en een diversiteit aan situaties.

 • Veiligheid, orde, netheid en zorg voor het milieu staan voor jou centraal.
 • Ook kwaliteit heeft jouw absolute focusJe bent in staat om structuur aan te brengen in een veelheid aan verschillende taken en weet binnen de beschikbare termijn informatie op een doeltreffende manier te verzamelen, te ontcijferen, te verwerken en te rapporteren.

  Je bent een echte problem solver en je kan hiermee nadien de oplossing en de weg ernaar, gestructureerd borgen en de opgedane kennis verspreiden onder de operatoren.

  Goede pc-kennis is een must. Je werkt vlot met MS Office en bent bereid om bedrijfseigen software aan te leren.

  Je spreekt zeer vlot Nederlands en je hebt een goede kennis van Engels

  Aanbod

  We bieden een boeiende en zelfstandige job in een hoogstaande technologische omgeving binnen een internationale context. Je mag een intensieve opleiding verwachten waardoor je vlot, met kennis van zaken, ingewerkt geraakt in de functie.

  Onze remuneratie is competitief en aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen.

  Dagregime - je wordt, na grondige opleiding, ingedeeld in een wachtsysteem.

  Bedrijfsinfo

  Bedrijf in het Gentse dat een toonaangevend bedrijf is in hernieuwbare materialen voor verpakkingen.

  Alle Start People jobs op www.startpeople.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier