Dynamische hoofdverpleegkundige - Zorgcentrum Aquamarijn
Anima
Kasterlee
6 dagen geleden

Zorgcentrum Aquamarijn is op zoek naar een dynamische hoofdverpleegkundige! Word jij onze nieuwe collega?

Zorgcentrum Aquamarijn is op zoek naar een enthousiaste hoofdverpleegkundige voor afdeling Madeira, een thuis voor 30 bewoners met dementie.

Als hoofdverpleegkundige ben je-samen met je multidisciplinaire zorgteam- diegene die de organisatie en coördinatie van het ganse zorggebeuren in goede banen leidt.

De focus ligt vooral op "wonen en leven", het creëren van een thuisomgeving, steeds vertrekkend vanuit de mogelijkheden van de bewoner.

Als organisatie hechten wij niet alleen belang aan de zorg voor onze bewoners, maar ook aan de zorg voor onze medewerkers.

Zij zijn ons grootste kapitaal! Het creëren van een "great place to work" is dan ook onze belangrijkste opdracht. Hierin vervul jij een zeer doorslaggevende rol.

Ben jij die creatieve duizendpoot en ben jij klaar voor de job van je leven? Wil je deel uitmaken van een warme organisatie waar men waarden als SAMEN- VRIENDELIJKHEID en RESPECT hoog in het vaandel draagt?

Ben je bovendien iemand die de handen mee uit de mouwen wil steken? Dan ben jij ongetwijfeld de nieuwe collega die we zoeken!

Aarzel niet om te solliciteren...wij maken graag kennis met u!

Vind ons ook op www.animagroup / aquamarijn

Wat verwachten wij van jou?

Je bent verpleegkundige en hebt ervaring in het leidinggeven

Je straalt positiviteit uit en hebt een belangrijke voorbeeldfunctie

Je hecht belang aan een open cultuur waar ruimte is voor feedback. Je bent in staat om de cohesie en teamgeest te stimuleren en eventuele conflicten op te lossen.

Je hanteert hierbij een warme, hartelijke en ondersteunende communicatie : je bent een echte "coach" .

Je bent een geboren "peoplemanager" : je hebt een sterk geloof in talenten van je medewerkers en creëert groei- en leerkansen

Je typeert je door je loyaliteit, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidszin en flexibiliteit

Je hebt een uitgesproken visie en je kan het beleid van de organisatie vertalen in een context waar je bewoners, hun familie en medewerkers centraal staan

Je hebt een affiniteit in het werken met personen met dementie

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een warme organisatie waar het "zorgen voor bewoners en medewerkers" onze belangrijkste opdracht is en waar menselijke contacten en professionaliteit voorop staan

Je krijgt boeiende en gevarieerde uitdagingen met ruimte voor initiatief en zelfstandigheid : we gaan aan de slag met je passies en talenten en zorgen er mee voor dat ze ten volle aan bod komen

Contract onbepaalde duur met verloning volgens IFIC barema

Flexibele werktijden

Deelname aan ons voordelenplatform met interessante kortingen

Maaltijdcheques

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier