Sales Executive
HEADCOUNT
Diegem, België
1 dag geleden
source : vacature.com

Onze klant, het N 1 digital recruitment platform in de wereld, kent wereldwijd een exponentiële groei. Wij zijn op zoek naar een Top Performer om dit team te versterken en mee te groeien in deze booming business.

Your job. Na een internationale salestraining in Dublin lanceer je jouw carrière in de hipste en modernste kantoren van België.

Als Sales Executive, verkoop jij online media campagnes op de Belgische markt en helpt bedrijven in hun War for Talent. Door jouw gedrevenheid komt jouw carrière op een fast track en ligt de weg open naar een Senior Sales of Management positie.

 • Simpelweg, the sky is the limit! Jouw missie.Verkoop van online media producten om klanten gericht een oplossing te bieden voor het invullen van hun vacatures;
 • Genereren van klantrelaties via telefoon, e-mail en professionele netwerksites;Verzorgen van live productdemonstraties via telefoon & webinars;
 • Analyseren van je eigen successen en presenteren van de maandelijkse rapportering.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier