UX/UI DESIGNER
Ordina Belgium
Mechelen, België
6 dagen geleden
source : vacature.com

Als UX / UI designer transformeer je moeiteloos iedere klantvraag en de noden van gebruikers om in overzichtelijke wireframes, uitgepuurde designs en intuïtieve prototypes.

Je hebt oog voor detail en zoekt in je designs altijd naar de juiste balans tussen mooi’ en gebruiksvriendelijk’. Je weet dat design gaat over hoe iets werkt en niet hoe het eruit ziet.

Je gelooft bovendien in de kracht van user-centered-design en deinst er dus niet voor terug om zelf je handen vuil te maken tijdens user research & tests.

Wie we zoeken :

Je stelt de juiste vragen om te begrijpen wat onze klanten en eindgebruikers écht nodig hebbenJe kan inzichten snel omzetten naar user flows, wireframes en interactieve prototypesJe kent de gangbare UI design patterns en houdt je kennis hierover steeds up-

to-dateJe houdt steeds rekening met usability guidelines en deinst er ook niet voor terug om zelf usability tests te doenJe bent vlot met gangbare prototyping / design tools zoals Sketch, Axure, Adobe CC, Invision, Je bent geïnteresseerd in de laatste technologietrendsJe bent sociaal en houdt ervan om in team te werken, maar je kan even goed zelfstandig aan de slagJe hebt al een 2-

tal jaar relevante ervaringJe spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels

Bonuspunten :

Ervaring met werken in een agile omgevingKennis van design systems en je kan moeiteloos een design library integreren in een projectKennis van HTML, CSS & javascriptKennis van Frans of -

sterker nog- je kan het ook een aardig mondje spreken

Wat we bieden :

Een aantrekkelijk salaris met tal van extralegale voordelen, zoals een firmawagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, Het beste van 2 werelden : de flexibiliteit van het werken in een klein team én de voordelen van een groter bedrijfEen open en vlakke bedrijfscultuur waar persoonlijk initiatief en ondernemerschap gestimuleerd en gewaardeerd wordtEen omgeving waar innovatie de drijvende kracht is, wat zich ook vertaalt in het type projecten en klantenEen persoonlijk ontwikkelingspad : samen met jou stippelen we een groeitraject uit, waarbij je o.

a. kan rekenen op tal workshops, opleidingen, events,

Interesse? :

Klik dan snel op de onderstaande groene solliciteerknop!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier