Metser (m/v)
Konvert Construct Ieper
Aartrijke, BE
17 uur geleden

Profiel

Voor een werf te Aartrijke zijn wij op zoek naar een metser. Je wordt ingeschakeld tijdens bouwwerken in de lokale school en voert zowel renovatie- als nieuwbouwmetselwerken uit.

Aanbod

Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen. Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, .

 • Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...). Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...)
 • Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Opstart van zodra beschikbaar.

  Vereiste kwalificaties

  Je kan een relevante ervaring als metser voorleggen. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Je bent woonachtig in regio Brugge en je kan op eigen kracht op de werf geraken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier