Scheepstechnicus en Hoofdscheepstechnicus
Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
BRUSSEL, Nederland
6 dagen geleden

Als scheepstechnicus (tweede werktuigkundige) of hoofdscheepstechnicus (eerste werktuigkundige) werk je aan boord van de grote varende eenheden van VLOOT dab te Oostende.

Binnenkort zullen ook op de nieuwe SWATH-schepen scheepstechnici tewerkgesteld worden.

Je staat er in voor de planning, de organisatie, de uitvoering, de goede werking en de opvolging van het onderhoud en de herstellingen van de mechanische, elektrische, hydraulische en pneumatische inrichtingen aan boord van een vaartuig, teneinde te allen tijde de veiligheid en de goede werking van het vaartuig te verzekeren.

Je wordt tewerkgesteld in een beurtrolsysteem dat kan variëren volgens het vaartuig waarop je ingescheept bent (dagdienst of continudienst).

Hoe word je scheepstechnicus?

Je beschikt over een STCW’95-vaarbevoegdheidsbewijs III / 1 near coastal of hoger en een ervaring van minstens twee jaar in een nautische werkomgeving.

Je kunt als contractueel personeelslid aangeworven worden door te solliciteren via de . Om statutair personeelslid te worden dien je ook te slagen in een wervingsexamen bij selor.

Hoe word je hoofdscheepstechnicus?

Je beschikt over een STCW’95-vaarbevoegdheidsbewijs III-2 near coastal of een STCW-vaarbevoegdheidsbewijs III / 3 en een ervaring van minstens twee jaar in een nautische werkomgeving.

Je kunt als contractueel personeelslid aangeworven worden door te solliciteren via de . Om statutair personeelslid te worden dien je ook te slagen in een wervingsexamen bij selor.

Ook kun je als scheepstechnicus doorgroeien naar hoofdscheepstechnicus.

Solliciteren kan via de

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier