TECHNIEKER 3 PLOEGEN - VEEL VAKANTIE
manpower
Nieuwerkerken, Belgium
1 dag geleden

Job Description

Als technieker ga je aan de slag bij de klant van een machinebouwer gespecialiseerd in sorteermachines. Hier werk je in 3 ploegen aan deze sorteermachines.

Deze dienen onderhouden te worden en hersteld wanneer nodig. Het werk is elektrisch en mechanisch.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een machinebouwer zijn we op zoek naar een technieker in 3 ploegen die vast bij één van hun klanten werkt. De klant is actief in de regio van Aalst.

Candidate Profile

Je genoot een technische opleiding in de richting van mechanica en / of elektriciteit. Ervaring als technieker is een plus.

PLC kennis is niet noodzakelijk. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen. Je werkt graag in een propere omgeving. Tot slot is stiptheid belangrijk.

Client Offer

Als technieker in 3 ploegen werk je bij een stabiele internationale speler die wereldleider is in sorteermachines en alle technologie hierrond.

Je krijgt opleiding en voldoende ondersteuning waar nodig. Afhankelijk van je ervaring krijg je een bruto salaris als bediende met ploegenpremies, maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.

Buiten de wettelijke feestdagen krijg je 16 ADV dagen (!).

Interesse? Stuur uw cv naar lothar.devos manpower.be of bel me op het nummer 0485 / 67.60.46 voor meer info.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier