Medewerker tuinartikelen en potten
Vijver-en Tuincentrum Pelckmans
Turnhout, BE
9 uur geleden

Je functieAls verkoopmedewerker tuinartikelen ben je op de eerste plaats het aanspreekpunt voor onze klanten, je weet waarover je praat en op basis van hun behoeften voorzie jij op een vakkundige wijze advies en help je waar nodig.

Het gaat hier om producten zoals meststoffen, potgrond, bestrijdingsmiddelen, gardena, bloembollen, zaden, tuinverlichting, potterie, enz .

Het aanvullen van de binnengekomen goederen en het presenteren van deze goederen behoort ook tot één van jou taken evenals het klaar zetten en opvolgen van de bestellingen.

Je hebt interesse in onze producten en weet hoe belangrijk de presentatie hiervan is. Het is dus belangrijk je afdeling netjes te houden.

Kassawerk zal ook tot jouw takenpakket behoren.Je profiel Een vlotte, klantvriendelijke en communicatieve instelling, je spreekt vlot Nederlands.

Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken Zelfstandig kunnen werken, en problemen oplossen waar nodig, verantwoordelijkheidszin Ervaring in de verkoop is een pluspunt Geen 9 tot 5 mentaliteit Je bent bereid om in een beurtrol te werken in het weekend Minstens 2 jaar ervaring Verwachte resultatenHet behalen van de vooropgestelde doelstellingen in verband met de afdelingsresultaten.

Klanten die graag willen terugkomen naar vijver- en tuincentrum Pelckmans door het juiste advies te geven op een klantvriendelijke manier verhoog je de verkoopcijfers.

Ons aanbod Een aangename werksfeer in een dynamisch familiebedrijf in volle expansie Uitdagende en boeiende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke invulling Een salarispakket in overeenstemming met je achtergrond en ervaring Ondersteuning bij je loopbaanontwikkeling Vlot bereikbaar met openbaar vervoer Wij bieden je een job via een uitzendkantoor, altijd met de optie tot vast dienstverband voor mensen met de juiste attitude en instelling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier