IT Medewerker
Bimona bvba
Antwerp, Belgium
17 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving IT Medewerker De IT afdeling heeft de verantwoordelijkheid voor de infrastructuur, applicaties (eigen / extern) en beheer van alle gerelateerde gegevens betreffende deze applicaties.

Jouw rol binnen het team is het ondersteunen en helpen van alle eindgebruikers met problemen en vragen met betrekking tot de hardware of applicaties (eigen / intern).

De support verlenen voor het onderhoud en beheer van de huidige infrastructuur support voor de ondersteuning van applicaties naar eind-gebruikers toe.

Het beheer en onderhoud van het Windows netwerk en servers. De backup functie betreft de lokale applicaties. De technische ondersteuning bieden naar eind gebruikers toe voor externe en interne toepassingen, niet inhoudelijke ondersteuning.

Je bent back up voor andere IT collega’s. De fysieke interventies voor IT apparatuur. het administratief beheer IT gegevens.

De aanmaak nieuwe users. Profiel IT Medewerker Je hebt minimum A2 studies informatica of gelijkwaardig door ervaring Er worden interne opleidingen worden voorzien maar je hebt een 1ste werkervaring.

Algemeen : Goede kennis van Windows, Microsoft Office, kennis algemene werking van applicaties voor server en pc. Sterke intresse voor IT - Klantgericht - Ondersteunend - Communicatief - Geduldig in het overbrengen van informatie naar eindgebruikers toe - Probleemoplossend denken - Vlot in het spreken, schrijven en begrijpen van de Nederlandse en Engelse taal - Prioriteiten kunnen stellen - Analytisch denkvermogen Aanbod Een marktconforme verloning met aangevulde extralegale voordelen en firmawagen.

Ze promoten teleworking 1 à 2 dagen per week (na inwerkperiode), flexibele werkuren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier