Projectleider
Infinity Jobs
Waregem, Belgium
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Als projectleider krijgt je de verantwoordelijkheid over de volledige coördinatie van de uit te voeren industriële, luchttechnische projecten.

In de engineeringsfase werk je zeer gericht samen met de afdelingen concept engineering en design engineering alsook met leveranciers, onderaannemers, .

Je coördineert en controleert alle offertes per machineonderdeel, tekenwerk, prijsbesprekingen- en onderhandelingen, en werkt naar een gestructureerde bill of materials toe.

Je integreert bijgevolg alle voorbereidingen in de effectieve werfopdrachten.Je staat in voor de briefing naar je toegewezen werfleiders en bent frequent aanwezig op de werf voor de projectinhoudelijke opvolging van jouw project.

Tevens worden werfvergaderingen door jou georganiseerd en geleid.Je blijft tijdens de uitvoering van het project voldoende de vinger aan de pols houden’ met betrekking tot meerwerk, budgetten, tijdsduur, openstaande punten, Tijdens en na het project sta je in voor de nacalculatie, opvolging van de oplevering en een kwaliteitsvolle debriefing omtrent het project.

Taken en profiel

Je hebt een hogere opleiding gevolgd met een grote kennis van klimatisatie, lucht- of koeltechnieken.Je hebt een groot technisch analysevermogen en coördineert uitermate gestructureerd.

Hartelijkheid, openheid, gedrevenheid en betrouwbaarheid zijn kerneigenschappen in jouw persoonlijkheid.Als ervaren en autonome projectleider weet je jouw projecten te engineeren binnen de vooropgestelde budgetten en tijdspanne.

Je communiceert vlot en kunt autonoom werken.

Aanbod

Je kan aan de slag bij een dynamisch familiebedrijf en marktleider in de industriële warmte- en luchttechnieken.Transparantie, authenticiteit, open communicatie en ondernemerschap zijn kernwoorden in onze dagdagelijkse bedrijfsvoering.

We laten jou dan ook met plezier jezelf zijn’.In een wereld in verandering laten we onze mensen zichzelf ontwikkelen door hen zowel intern als extern op te leiden en te begeleiden.

Deze trajecten moeten onze celebrities toelaten hun verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en techniciteit verder te verfijnen en te benutten.

In een vooruitstrevende, ergonomische werkomgeving en infrastructuur kunnen onze medewerkers rekenen op motiverende en aantrekkelijke arbeidsomstandigheden en -

voorwaarden. De vaste verloning wordt afhankelijk van profiel en ervaring aangevuld met een mix van competitieve, extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier