Ploegbegeleider Ronse
11.11.11
Mechelen
10 dagen geleden

LAVA vzw zoekt voor onmiddellijke indiensttreding :

Ploegbegeleider voor de terreinploeg in Ronse

voltijds contract van onbepaalde duur)

Wie is Natuurpunt?

Natuurpunt is een vrijwilligersvereniging die kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen beschermt. Met 6.000 actieve vrijwilligers en 470 professionals beheren we 500 natuurgebieden, met een oppervlakte van 22.

500 ha. Met 102.000 aangesloten gezinnen zijn we de grootste natuurbeschermingsorganisatie van Vlaanderen.

Lava vzw is het sociaal bedrijf dat actief is in de schoot van Natuurpunt in de regio van de Vlaamse Ardennen. Mensen die niet het juiste diploma op zak hebben of moeite hebben met het ritme dat de maatschappij hen oplegt, vallen in het huidige arbeidscircuit vaak uit de boot.

Bij Lava vzw kunnen zij als natuurarbeider de draad opnieuw oppikken en werkervaring opdoen.

Wat ga je doen?

 • Je motiveert een arbeidsploeg die uit laaggeschoolde natuurarbeiders bestaat.
 • Je bewaakt de efficiëntie en streeft naar een kwalitatief resultaat van de uitgevoerde werken.
 • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het materiaal en de arbeidsveiligheid op het terrein.
 • Je probeert voortdurend talenten op te sporen en geeft de arbeiders de kans om deze verder te ontwikkelen.
 • Je staat in voor de werkorganisatie en planning en zorgt voor een vlotte communicatie met klanten, vrijwilligers en het secretariaat in Mechelen.
 • Als ploegbegeleider participeer je zelf aan het terreinwerk en voer je samen met de arbeiders de natuur- en landschapsbeheerwerken uit in de regio.
 • Wie ben jij?

 • Werken buiten in de natuur is helemaal je ding.
 • Je haalt voldoening uit het begeleiden van laaggeschoolde arbeiders en je beschikt over relevante ervaring in begeleiding in de sociale sector.
 • Je kan uitvoeringsplannen vlot vertalen naar de praktijk.
 • Je bent woonachtig in de regio en je beschikt over een rijbewijs B.
 • Je hebt bij voorkeur minimum een diploma hoger onderwijs van het korte type.
 • Je bent vertrouwd met natuurbeheer en relevante machines (kettingzaag, bosmaaier, ).
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken, verantwoordelijkheid op te nemen en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
 • Wat bieden wij?

  Je zal, samen met onze sterke groep vrijwilligers, een bijdrage leveren aan de bescherming van de natuur in Vlaanderen. Je komt terecht in een familiale verenigingscultuur gericht op samenwerking en vertrouwen tussen mensen.

  Kansen om te leren, jezelf te ontwikkelen en respect voor een goede werk-privé balans kenmerken ons personeelsbeleid.

  Je krijgt een plaats binnen een team van ongeveer 20 mensen en je werkt samen met professionals en vrijwilligers van heel Natuurpunt.

  Je standplaats is de loods in Ronse en je werkzaamheden voer je uit op het terrein in de ruime regio van de Vlaamse Ardennen.

  We bieden je een voltijds bediendecontract van onbepaalde duur. Je krijgt een loon aan het eigen Natuurpunt barema (aanvangssalaris is minimum €1972,09, bruto, relevante ervaring kan gedeeltelijk overgenomen worden voor een stijging binnen dit barema), aangevuld met maaltijdcheques.

  Je werkuren van gemiddeld 38 uren per week presteer je in een vast werkschema van 8 uur tot 16u30. Eén vrijdag op de maand ben je vrij.

  Hoe solliciteren?

  Solliciteer met cv en motivatiebrief via link met code

  LAVA1801e PB Ronse

  Je kan tot en met 31 oktober 2018 solliciteren.

  Meer informatie?

  Heb je extra vragen over de functie? Neem dan contact op met : Kristien Galle - Consulent Beheeruitvoering via 0490 / 65 79 75.

  Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of het algemene personeelsbeleid? Neem dan contact op met : Sanne Frederickx medewerker HR via 015 / 29 72 14.

  Natuurpunt hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en het respect voor jouw privacy. Meer hierover lees je in de privacyverklaring voor sollicitanten

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier