Logistiek Administratief Bediende (m/v)
Unique Vilvoorde
Hal-Vilvorde, Belgique
2 dagen geleden
source : References.be

Functiebeschrijving

Voor onze klant, een transportbedrijf, gelegen in Machelen zijn we op zoek naar een Logistiek Administratief bediende.

Hoe zal jouw dag als Logistiek Administratief bediende eruit zien?

 • Je zal elke dag instaan voor de facturaties naar de klanten toe. Betalingen doen, maar ook betalingen opvolgen en herinneringsfacturen versturen.
 • Alle administratieve documenten die in orde moeten gebracht worden voor de chauffeurs komen bij jou terecht : verzekeringen (bij ongevallen), contracten, loon, keuringen camions, groene kaart, ...
 • Loonfiches doorgeven aan sociaal secretariaat
 • Betalingen van chauffeurs
 • Contact met klanten ritten en chauffeurs opvolgen
 • Functie-eisen

  Als Logistiek Administratief Bediende heb je liefst al ervaring met facturatie en / of in de logistieke sector.Verder ben je ook drietalig (NL, FR, ENG), Turks is een pluspunt.

  Het is ook heel belangrijk dat je in deze functie nauwkeurig werkt en omkan met stresssituaties. Teamwork makes the dream work!

  Arbeidsvoorwaarden

  Je komt terecht in een familiebedrijf met een zeer open sfeer en waar er constant gecommuniceerd wordt met mekaar.Jouw werkuren zijn van 9u - 17u.

  Learning on the jobMarktconform loon + maaltijdcheques

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier