Bediende Administratie Werken Netten
Fluvius
Brugge, BE
3 uur geleden

Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening.

Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak : je vindt de snelste weg naar een passende afhandeling van elk dossier.

Je bent punctueel en vriendelijk, want jij bent de steun en toeverlaat van klanten en collega’s.

Waar werk je? In onze kantoren te Brugge.

Wat doe je concreet? Met enthousiasme zorg je voor de administratieve afhandeling van de diverse activiteiten binnen de dienst, zoals onderhoudswerken aan het gas-en elektriciteitsnet , werken aan openbare verlichting, het oplossen van schade aan onze netten, Je bereidt de verschillende werkzaamheden administratief voor.

Je volgt deze ook op en staat daarbij in nauw contact met de techniekers . Je doet de administratieve naverwerking van de werken zodat de financiële verwerking correct kan verlopen.

Je ondersteunt de logistieke coördinator bij het correct en veilig beheren van de werkmiddelen van onze techniekers. Klachten volg je op een klantgerichte wijze op.

Wat moet jij hebben? Bij voorkeur een bachelor diploma of enkele jaren administratieve werkervaring. Technische kennis is een troef, technisch interesse is een must.

Maar vooral oog voor detail en een neus voor de juiste oplossing zijn onmisbaar. Je dichte collega’s praten je helemaal bij over de procedures en systemen van Fluvius.

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit fijne voordelen, zoals maaltijdcheques en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling.

Wij bieden jou een contract aan van 12 maanden. Dit kan worden verlengd tot maximaal 2 jaar.

Wanneer kan je aan het werk? Zo snel mogelijk . Van zodra je solliciteert, doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure.

Eerst krijg je een uitgebreide opleiding. Dan begint het pas echt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier