Chauffeur C
Accent
Rotselaar, BE
3 dagen geleden

Als Fresh Partner levert onze klant elke dagverse aardappelen groenten en fruit (AGF) aan Foodretail- enFoodservicebedrijven die zich direct en indirect richten op deNederlandse Belgische en Luxemburgse foodmarkt.

De Foodretailactiviteiten bestaan uit ruim 120 service supermarkten. Alsmarktleider richt Foodservice zich met een landelijk netwerk vanzelfbedienings- en bezorggroothandels op groot- en kleinschaligehoreca recreatiebedrijven cateraars grootverbruikersbedrijfsrestaurants pompshops het midden- en kleinbedrijfkleinschalige Retailbedrijven en de institutionele markt.

Daartoebeschikt onze klant over 49 zelfbedieningsgroothandels en 9bezorggroothandels. Op iedere vestiging bevindt zich een AGFafdeling.

Via de bezorgservice leveren zij wekelijks aan ruim 7000horecaondernemers en zorginstellingen. Ook voorzien ze zo'n 500supermarkten dagelijks van AGF.

Het hoofdkantoor endistributiecentrum zijn gevestigd in Noord Nederland. Bij onzeklant werken zo'n 500 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Professionaliteit initiatief en trots staan centraal. Zij willensamen successen realiseren in een informele en open omgeving metveelal jonge collega's.

Kwaliteit duurzaamheid en milieu staandaarbij hoog in het vaandel. Onze klant is een ambitieuze groeiendeen dynamische organisatie.

Zij hebben de ambitie om de komendejaren verder te groeien binnen de foodretail en foodservice marktinBelgi .

Functiebeschrijving

 • Distributie(8 a 10 stops per dag)
 • Koeltransport
 • Niet zelf laden / lossen
 • beleveren van horecazaken / grootkeukens
 • Functie-eisen

 • Goedklantencontact
 • Gemiddeld 8 a 10 stops per dagwillen doen
 • Openstaan voor 1 zaterdag op 6weken te werken
 • NL belangrijk omwille vanklantencontact
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wijbieden een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiasteen dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng encreativiteit.

  Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot hetontplooien van initiatieven en de mogelijkheid voor verderepersoonlijke ontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier