Floor Manager Overijse
C & A
Overijse, Vlaams-Brabant, BE
10 dagen geleden

Floor Manager(m / v)

C&A Belgiëis met haar eigentijdse dames-, heren en kindercollectiemarktleider in de modedistributie. C&A heeft eenuiteenlopend en gevarieerd aanbod en een groot en zeer diversklantenbestand.

Al deze klanten tevreden stellen is dan ook eenuitdaging van formaat. Hierin slagen wij enkel door de enthousiasteinzet van onze medewerkers.

Zij voelen zich persoonlijk betrokkenbij onze onderneming. En niet zonderreden.

Functie

Alsrechterhand van de Store Manager geef je leiding aan een team vanverkoopassistenten. Je organiseert het werk in de winkel vlot endoeltreffend en staat in voor de dagelijkse werkverdeling.

Je benteen voorbeeld voor je medewerkers en motiveert hen dagelijks tothet leveren van een uitstekendeklantenservice.

Profiel

 • Jehebt een leidinggevende ervaring in de retail, bij voorkeur in demode.
 • Je bent een rasechte teamplayer met eenaanstekelijk enthousiasme en zin voorverantwoordelijkheid.
 • Je bent resultaat- enklantgericht en verkopen is jepassie.
 • Aanbod

  Naeen intensieve, praktische opleiding kom je terecht in eengevarieerde job binnen de modewereld. Je wordt beloond met eenpakket arbeids-

  en loonvoorwaarden dat in de sector bij de bestehoort. De n 1 van de modedistributie in België enin Europa biedt je bovendien reëledoorgroeimogelijkheden.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier