BOEKHOUDER A-Y
Hays Response Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Je doet de volledige boekhouding van A-Y. Concreet sta je dagelijks in voor het inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, diverse financiële verrichtingen, voorbereiden maand-

en jaarafsluit, voorbereiden btw-aangiftes en intrastataangifte, ondersteuning geven bij jaarlijkse audit en ondersteuning geven bij maandelijkse rapporten naar Parijs.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer en zijn er ad hoc administratieve taken die op je bord kunnen komen.

Ook is het een kleine firma met kmo-gevoel waar iedereen kleine bijkomende taken op zich neemt.

Als boekhouder heb je reeds ervaring binnen de financiële wereld. Daarnaast spreek je zeer goed Nederlands en Engels en spreek je een klein woordje Frans.

De collega's werken nauw samen en staan altijd voor je klaar om de nodige ondersteuning te geven.

Bachelor na Bachelor

Onze klant biedt een gevarieerde job met een vast contract voor onbepaalde duur na een positieve proefperiode via uitzendarbeid.

Je krijgt een zeer aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ecocheques, een premie en aandelenoptieplan.

Daarnaast krijg je ook maar liefst 32 vakantiedagen geheel vrij op te nemen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende job in de boekhouding? Stuur snel je cv online door of naar adil.boukayouo hays-response.

be of bel naar 03 202 79 83.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier