Tekenaar Bouw
Whoohoo
Gent, Belgium
1 dag geleden

Over de functie

Werk de leg- en uitvoeringsplannen uit voor betonelementen, waaronder breedvloerplaten, gewelven, balken, spanbeton, kolommen en muren!

Je werkt nauw samen met de project ingenieur, waarbij je op basis van de constructiestudies de legplannen en uitvoeringsplannen uittekent.

Doordat de studies, fabricage en plaatsing intern worden behandeld, word je bij iedere stap nauw betrokken. Je zorgt daarbij dat het concept naadloos vertaald wordt naar een uitvoerbaar plan.

Dit doe je startend van nul of voortwerkend op 3D-modellen van klanten. Je wordt ook betrokken bij de uitvoeringsfase door de terugkoppeling van feedback op vlak van productie en montage.

Aangezien het bedrijf uitblinkt op vlak van maatwerk moet iedere situatie opnieuw bekeken en bedacht worden.

Functie eisen

 • Je beschikt minimaal over een graduaat bouwkundig tekenaar of gelijkwaardig door ervaring
 • Je beschikt minimaal over 3 jaar relevante ervaring
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf is actief op vlak van prefab betonelementen, waaronder breedvloerplaten, gewelven, balken, spanbeton, kolommen en muren.

  Aangezien er steeds op maat van de klant gewerkt wordt, werken zij ook steeds de volledige studie uit samen met de eigen productie en plaatsing.

  Doordat ze het project van A tot Z behandelen, is hun kwaliteit en advies steeds on point.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier