Supply Chain Analyst
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
5 dagen geleden

Functie

Als Supply Chain Analyst ondersteun je de dienst Supply Chain Office. Deze dienst is o.a. verantwoordelijk voor het proces- en informatiebeheer van alle afdelingen en domeinen binnen de Supply Chain, waaronder ook Facilitair Beheer.

Dit omvat o.a. : het beheer van het patrimonium (utiliteit en technische installaties), het realiseren van huisvestingsprojecten, het beheer van de aan huisvesting verbonden facilitaire diensten (technisch onderhoud, catering, servicedesk, ) en het beheer van voertuigen (utilitaire voertuigen en leasingwagens).

Je komt terecht in een change omgeving waarbij heel wat processen verder dienen geharmoniseerd te worden. Een bijkomende uitdaging hierin is de ambitie om de facilitaire middelen te gaan beheren als assets volgens een asset management benadering.

Verantwoordelijkheden :

 • Je adviseert en ondersteunt de bedrijfsproceseigenaar bij het ontwerp, de analyse en modellering van zijn processen;
 • Je adviseert en begeleidt de interne klant bij de uitwerking van operationele acties in het kader van het ontwerp van processen en procesopvolging;
 • Je analyseert bestaande processen, initieert verbeteringsvoorstellen, en gaat actief op zoek naar optimalisaties en best practices om de processen continu te verbeteren, waarbij je ook rekening houdt met de strategie, de projecten en resultaten van audits;
 • Je verwerft, onderhoudt en deelt expertise binnen jouw verantwoordelijkheidsdomein;
 • Je draagt bij tot de realisatie van het Supply Chain synergieplan door het (mee) uitvoeren en / of opvolgen van projecten en business initiatieven binnen het domein Facilitair Beheer.
 • Je kan hiervoor in functie van de behoeften verschillende projectrollen opnemen in projecten met belangrijke procesimpact (tracklead, lid van een stuurgroep, projectmedewerker, );
 • Je capteert business behoeften en zorgt er samen met de applicatiebeheerder voor dat deze omgezet worden naar duidelijke functionele vereisten.
 • Je vormt hierbij de link tussen business en ICT. Je ondersteunt ook de bedrijfsproceseigenaar bij het bewaken van zijn ICT budget;
 • Je fungeert als applicatie-expert langs businesszijde en verzorgt in die rol de 2de lijns-ondersteuning, samen met en als back-up van de applicatiebeheerder;
 • Je fungeert als onafhankelijke facilitator en coördinator die opkomt voor de belangen van de organisatie in zijn geheel.
 • Je bouwt de nodige kennis op over processen binnen en buiten Supply Chain om de samenhang te kunnen bewaken;
 • Je stelt je expertise ter beschikking om managementbeslissingen te vergemakkelijken : je voert op vraag analyses uit, ondersteunt of faciliteert procesoverlegvergaderingen en volgt de acties op die hieruit voortvloeien;
 • Je waakt over de conformiteit, éénduidigheid en gebruiksvriendelijkheid van procesdocumentatie;
 • Je biedt ondersteuning op het vlak van opleiding en communicatie over de processen.
 • Profiel

  Wat heb jij in je mars?

 • Je behaalde een Masterdiploma (Supply Chain, Technisch / Commercieel) of een Bachelordiploma aangevuld door de juiste ervaring.
 • Je was 3 tot 5 jaar actief als business process analyst waarbij je een aantoonbare ervaring hebt opgebouwd in de ontwikkeling en optimalisatie van bedrijfsprocessen mbt supply chain operations.
 • Je hebt een procesmatig denkvermogen en je kan tegelijk het overzicht bewaren. Je denkt in termen van optimalisatie en continous improvement.
 • Je bent communicatief sterk en je bent vertrouwd met stakeholdermanagement
 • Je bent vlot nederlandstalig.
 • Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. Nice to know : Arcadis investeert jaarlijks zo'n 1,5 miljoen euro in opleidingen voor haar werknemers!

  Bij Arcadis kom je terecht in een maatschappelijk betrokken bedrijf en een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien, en waarin medewerkers gerespecteerd en gesteund worden in de rol die zij hebben bij het nemen van beslissingen.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen (vrij te kiezen), kortingen via benefits work (zeer uiteenlopende kortingen bij privé-aankopen), ecocheques, Ons Flex Income Plan laat toe om jouw loon af te stemmen op jouw privé- en professionele situatie.

  We hechten belang aan duurzaamheid, en kiezen daarom voor kantoren die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar vervoer. Onze mobiliteitsvoordelen moedigen je aan om de auto te laten staan : terugbetaling openbaar vervoer, fietsvergoeding, Cambio, Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier