Verpleegkundige occasionele prestaties
Cliniques de l’Europe
BE
29 dagen geleden

Verpleegkundige occasionele prestaties

Ons Verpleegkundig Departement werkt samen met verpleegkundigen (eventueel studenten) via occasionele prestaties. In het kader van vervangingen en verhoogde werkdruk, wordt u voor korte opdrachten ingezet op de verschillende verpleegkundige eenheden.

Uw verantwoordelijkheden

Naargelang de noden binnen onze ziekenhuizen, wordt u gecontacteerd door onze referentiepersoon om prestaties te verrichten binnen een verpleegeenheid.

Vanuit uw ervaring en met de nodige omkadering van ons personeel, verleent u een kwalitatieve zorg met respect voor elke patiënt.

Dankzij uw flexibiliteit, past u zich gemakkelijk aan en bent u snel ingewerkt in een nieuwe dienst. Naargelang uw opleiding en binnen het wettelijke voorziene kader, voert u de verpleegkundige taken uit binnen de dienst.

Uw profiel

 • Bachelor of gebrevetteerd verpleegkundige
 • Tweetalig (NL / FR) of bereid zijn zich hierin te investeren
 • Flexibel, bereid zijn te werken op basis van de gegeven mogelijkheden
 • Patiëntgericht en stressbestendig
 • Gevoel voor diplomatie en discretie
 • In multidisciplinair teamverband kunnen werken
 • Aanbod

  Wij bieden een samenwerking op basis van occasionele prestaties aan in een modern en kwalitatief hoogstaand ziekenhuis. Indien u student bent, kan u werken volgens het studentenstatuut.

  Geïnteresseerd? Druk op de onderstaande knop!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier