Verpleegkundige occasionele prestaties
Cliniques de l’Europe
BE
8 uur geleden

Verpleegkundige occasionele prestaties

Ons Verpleegkundig Departement werkt samen met verpleegkundigen (eventueel studenten) via occasionele prestaties. In het kader van vervangingen en verhoogde werkdruk, wordt u voor korte opdrachten ingezet op de verschillende verpleegkundige eenheden.

Uw verantwoordelijkheden

Naargelang de noden binnen onze ziekenhuizen, wordt u gecontacteerd door onze referentiepersoon om prestaties te verrichten binnen een verpleegeenheid.

Vanuit uw ervaring en met de nodige omkadering van ons personeel, verleent u een kwalitatieve zorg met respect voor elke patiënt.

Dankzij uw flexibiliteit, past u zich gemakkelijk aan en bent u snel ingewerkt in een nieuwe dienst. Naargelang uw opleiding en binnen het wettelijke voorziene kader, voert u de verpleegkundige taken uit binnen de dienst.

Uw profiel

 • Bachelor of gebrevetteerd verpleegkundige
 • Tweetalig (NL / FR) of bereid zijn zich hierin te investeren
 • Flexibel, bereid zijn te werken op basis van de gegeven mogelijkheden
 • Patiëntgericht en stressbestendig
 • Gevoel voor diplomatie en discretie
 • In multidisciplinair teamverband kunnen werken
 • Aanbod

  Wij bieden een samenwerking op basis van occasionele prestaties aan in een modern en kwalitatief hoogstaand ziekenhuis. Indien u student bent, kan u werken volgens het studentenstatuut.

  Geïnteresseerd? Druk op de onderstaande knop!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier