Junior bankier
BNP Paribas Fortis
Vlaams-Brabant, Belgium
5 dagen geleden

Functie-informatie

Als commercieel adviseur in het kantorennet van de regio rond Brussel (Wemmel, Vilvoorde, Grimbergen, ) ga je dagelijks in gesprek met de particuliere klanten van de bank.

Met jouw commerciële feeling weet je als geen ander de behoeftes van jouw klant in kaart te brengen. Zie je commerciële kansen?

Die laat je uiteraard niet liggen. Want jouw doel als commercieel adviseur is om win-winsituaties te creëren op lange termijn voor de klant, de bank en de maatschappij.

Als commercieel adviseur word jij dé contactpersoon voor de klanten in één van de bankkantoren in de regio rond Brussel.

Je maakt graag tijd voor hen, of het nu gaat om financiële verrichtingen, gespecialiseerd advies, of dagelijkse bankverrichtingen

Innovatie en creativiteit spreken je erg aan. Hierdoor kan je meedenken met de digitale revolutie in het bedrijf. Een handige digitale tool, een verbeterde workflow of vernieuwd product?

Voorwaarden

 • Je spreekt zeer goed Nederlands en je hebt een goede kennis van het Frans.
 • Je hebt minstens een bachelordiploma.
 • Je beschikt over de nodige competenties die je toelaten goed te communiceren, klanten te overtuigen, win-win-akkoorden te onderhandelen voor alle partijen en jouw netwerk te ontwikkelen om commerciële opportuniteiten aan te boren.
 • Met een kritische blik kijk je naar anderen en de omgeving. Zo ben je je bewust van mogelijke impact van acties en kan je tijdig risico’s herkennen.
 • Aanbod

  Het zijn hun werknemers die onze evolutie dragen. Daarom geven ze hen optimale werkomstandigheden, die hen in staat stellen om zich op professioneel en persoonlijk niveau te ontwikkelen.

  Je krijgt een contract van onbepaalde duur, een mooi startsalaris en aantrekkelijke voordelen. Dankzij de uiteenlopende opleidingen en trainingen, ontpop jij je in een mum van tijd tot topspecialist in bankzaken.

  En last but not least : jij komt terecht in een team van enthousiaste collega’s. Je voelt je thuis vanaf de eerste minuut.

  Organisatie- en afdelingsomschrijving

  Als Trivial Pursuit Finance bestond, pronkte die al lang in je spelkast. Bij een koffie neem jij graag De Tijd en mensen advies geven geeft je een warm gevoel.

  Goed nieuws, want voor het kantorennet in de regio rond Brussel zoekt BNP Paribas Fortis nieuwe collega’s om de rol van commercieel adviseur op te nemen.

  In een wereld in verandering is het uitdagend en inspirerend om mee vorm te geven aan de bank van morgen. Ze veranderen de manier van werken en de manier waarop ze in contact staan met hun klanten.

  En omdat hun klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Op die manier blijft het boeiend : de beste manier om je geïnspireerd te houden, essentieel voor je toekomst bij BNP Paribas Fortis.

  Heb jij een neus voor financiële zaken? Stel je de klant centraal in het zoeken naar oplossingen? En zet je je in voor het behalen van de vooropgestelde resultaten?

  Geen probleem indien je dan nog niet alles van de banksector weet. Binnenkort kennen dagelijkse bankverrichtingen en financiële activiteiten geen geheimen meer voor jou.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier