Regie der Gebouwen (via Egov Select) - Business Analyst
Egov Select
Brussels, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Functie Je staat in voor het analyseren van data, het optimaliseren en automatiseren van complexe bedrijfsprocessen en het testen van gerealiseerde oplossingen tegen de vooraf gedefinieerde eisen.

Je ondersteunt je klanten om de projectresultaten binnen afgesproken tijd, budget en kwaliteit op te leveren. Concreet omvat de functie van Functioneel en Business Analyst o.

a. volgende taken : Je voert de functionele analyses uit om met de nodige precisie de noden van de gebruikers te detecteren en te definiëren Je zet gedefinieerde bedrijfsprocessen om naar een functioneel ontwerp en verder naar een technisch ontwerp.

Je vertaalt de noden van de gebruikers voor technische medewerkers en projectmanagers Je zorgt voor de acceptatie en vervolgens het correcte gebruik van de toepassing, zodat deze optimaal functioneert en de vooropgestelde resultaten oplevert Je test en evalueert de resultaten van de IT toepassingen en waakt erover dat deze antwoorden aan de vereisten van de organisatie Je werkt in een tweetalige omgeving Criteria Gedragsgerichte competenties : Je legt verbanden tussen verschillende gegevens, genereert alternatieven en trekt sluitende conclusies.

Je neemt beslissingen op basis van (on)volledige informatie en onderneemt doelgericht acties om de beslissingen uit te voeren.

Je creëert en bevordert de groepsgeest door je mening en ideeën te delen en door bij te dragen aan de oplossing van conflicten tussen collega's.

Je begeleidt interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier, levert hen een persoonlijke dienstverlening en onderhoudt constructieve contacten.

Je handelt integer, in overeenstemming met de verwachtingen van de organisatie, respecteert vertrouwelijkheid, komt verbintenissen na en vermijdt elke vorm van partijdigheid.

Je plant en beheert je eigen groei actief in functie van je mogelijkheden, interesses en ambities door je eigen functioneren kritisch in vraag te stellen en je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken.

Je beschikt over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op te nemen voor de correctheid van ondernomen acties.

Technische competenties : Je bent in staat gewenste en bestaande processen helder te beschrijven (incl. methodologie en neerslag van de beschrijving) : Functional Architecture, Use Cases, Data Model, Functional Requirements Je bent vertrouwd met de evaluatie, het testen en aanpassen van informatica applicaties Je bent in staat om procesen te vertalen naar bruikbare informatie voor de development afdelingen Je hebt een goede kennis van BPMN, UML, analyse in de vorm van Use cases afhankelijk van project tot project, Agile en Scrum.

Je beschikt over goede mondelinge communicatieve vaardigheden. Redeneervaardigheden : Logische redeneervaardigheden Company Profiel De Regie der Gebouwen zorgt voor de kwalitatieve kantoorhuisvesting van de federale ambtenaren en het in stand houden van het federale architecturale patrimonium.

Hun opdracht omvat zowel het beheer en het onderhoud van de bestaande federale onroerende goederen, alsook nieuwbouwwerken, renovatie-

en restauratiewerken. De Regie bestaat uit een hoofdbestuur en uit buitendiensten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier