Technical Writer
ARCADIS Belgium nv
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium
4 dagen geleden

Previous job Next job JOB DESCRIPTION

Bij Arcadis willen we mensen aantrekken die onze passie delen en die willen bijdragen aan onze missie om de levenskwaliteit te verbeteren.

We bieden je de mogelijkheid om jouw wereld en de wereld rondom jou te transformeren. Dit blijkt uit wat we realiseren voor onze klanten, maar ook uit de kansen die we voor onze mensen scheppen.

Daarnaast zijn er onze vele initiatieven die pleiten voor gelijkheid en inclusie en de vele initiatieven om de samenleving te verbeteren.

Een Arcadiaan bekijkt de dingen graag vanuit verschillende perspectieven, geeft om de duurzaamheid van onze planeet en durft de toekomst vorm te geven.

Een van onze kernwaarden is people first’. Je krijgt de kans om je carrière in eigen handen te nemen. Je werkt aan uiteenlopende projecten die een verschil maken in het leven van mensen.

Je krijgt de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen waarbij je wordt aangemoedigd om vanuit een groeimindset een flexibele carrière uit te bouwen die voor jou werkt.

Ondersteund door onze stichting Lovinklaan, investeren we voor de lange termijn in jou zodat jij jouw volledige potentieel bereikt.

Welke uitdaging ga jij aan?

Heb jij een achtergond in elektromechanica en wil je een expertise opbouwen in industriële energieproductie installaties?

Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou! Ter ondersteuning van ons team bij een vooraanstaande energieproducent, zijn we immers op zoek naar een Technical Writer :

 • Als technical writer is het jouw opdracht om procedures uit te schrijven voor revisies en onderhoudswerken aan elektriciteit producerende installaties in Vlaanderen (gasturbines, stoomgeneratoren, pompen etc).
 • Je werkt nauw samen met de engineering- en onderhoudsteams om de nodige technische informatie te verzamelen en te verwerken tot effectieve assembly instructions en verschillende service manuals.

  Je weet hierbij complexe technische tekeningen om te zetten naar verstaanbare instructies en manuals.

 • De installaties bevinden zich op verschillende locaties in Vlaanderen, maar je komt terecht in een Europese organisatie waarbij je kan terugvallen op een Europees netwerk om kennis te delen en ervaring uit te wisselen.
 • Wat heb jij in je mars?

 • Je hebt een Bachelor of Master diploma elektromechanica op zak en je bent op zoek naar een eerste werkervaring om je in vast te bijten.
 • Of je hebt reeds eerdere relevante ervaring en je bent toe aan een nieuwe uitdaging.

 • Je hebt een grote interesse in de energiesector.
 • Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en te interpreteren. Je hebt een goed inzicht in de opeenvolgende stappen bij het monteren / installeren / demonteren van componenten.
 • Gent als vaste werkplek beschouw je als een haabare kaart en je bent ook bereid om je te verplaatsen naar de overige sites in Vlaanderen.
 • Hiervoor wordt een bedrijfswagen voorzien in het pakket.

 • Je hebt naast een goede kennis van het Nederlands ook een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels.
 • Herken je jezelf in dit profiel, aarzel niet en laat het ons weten! We kijken uit naar een verdere kennismaking waarbij volledige discretie gewaarborgd blijft.

  Waarom voor Arcadis kiezen?

  Onze activiteiten bij Arcadis hebben een directe impact op het leven van mensen en de planeet. We maken het wonen, werken en leven in steden veiliger, duurzamer en veerkrachtiger.

  Samen met onze klanten creëren we zo een duurzame toekomst.

  We bedenken steeds nieuwe manieren die een positieve impact hebben en betere ervaringen creëren voor mensen : data gedreven en digitale oplossingen zijn onlosmakelijk deel van het Arcadis-DNA.

  Door de samenwerking met onze klanten en door het gebruik van technieken zoals design thinking, doorgronden we de meest uiteenlopende uitdagingen.

  Als wereldwijd bedrijf ondersteunen we vijf duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN zodat al onze projecten een betere en duurzamere toekomst garanderen voor iedereen.

  Naast hetgeen wat we realiseren voor onze klanten, ondersteunen we ook de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, zodat we de positieve impact op de samenleving vergroten.

  We meten en bestuderen niet-financiële informatie om zakelijke beslissingen te nemen en om onze eigen milieu-impact te verminderen.

  Tegen 2030 wil Arcadis wereldwijd volledig CO2-neutraal zijn.

  Onze inzet voor gelijkheid, diversiteit, inclusie

  We willen dat je elke dag je beste zelf kunt zijn. Gelijkheid en inclusie nemen we heel serieus en we houden onszelf verantwoordelijk voor onze acties.

  Het is onze ambitie om een betrokken, sterke en goede werkgever te zijn en een fijne werkplek te bieden voor iedereen.

  LI-IV2

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier