Risk Analyst
Securex
Etterbeek, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Risk Analyst bied je ondersteuning in het kader van het risicobeheer voor de bedrijven van Securex. Op dit niveau neem je zowel de technische aspecten als de versterking van de bestaande operationele structuur voor je rekening.

Als Risk Analyst, analyseer je het beheer van de informatie afkomstig uit de diverse interne diensten, die nuttig kan blijken voor de risicobeheerders.

De Risk Analyst verzamelt en analyseert de gegevens die nodig zijn voor de opmaak van de risicoverslagen.Je levert, op autonome en periodieke basis, efficiënte statistieken, tabellen en grafieken aan.

Je ondersteunt op proactieve basis de risicobeheerders bij de realisatie van alle interne en externe rapporten. Je staat de Risk Management Experts bij voor de uitwerking van de Businessplannen en de jaarlijkse Budgetten voor rekening van het risicobeheerJe ontwikkelt de tools en de interne contacten die nodig zijn voor het verkrijgen en het exploiteren van de historiekgegevensJe bent verantwoordelijk voor de coördinatie en de uitvoering van alle administratieve en / of operationele taken van het risicobeheer voor de volgende domeinen : interne controle, operationele risico’s en centralisatie van de jaarlijkse herzieningenTen slotte ben je een spilfiguur in het beheer van alle documentatie rond risicobeheer, om snel pertinente informatie aan de interne medewerkers te kunnen meedelen.

Je kunt een eerste werkervaring voorleggen, ervaring in verzekeringen en / of boekhouding is een troef.Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma in actuariaat of economie.

Je speelt graag met cijfers en andere data. Je hebt een perfecte kennis van het Frans en je trekt je goed uit de slag in het Nederlands.

Je werkt met zin voor structuur en benadert het resultaat altijd met een kritische blik.Excel heeft geen geheimen meer voor jou.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier