(NOTARIEEL) JURIST - DOSSIERBEHEERDER
Notaris
Herzele, Belgium
3 dagen geleden

Functieomschrijving :

De nadruk ligt op het behandelen van vastgoeddossiers en nalatenschapsdossiers. Daarnaast behandel je ook andere, diverse dossiers.

Je beheert je dossiers volledig zelfstandig van A tot Z, vanaf de aanmaak van het dossier, de opzoekingen tot aan de ondertekening van de akte, en dit in nauw contact met het cliënteel.

Je begeleidt de cliënten tijdens het volledige dossierverloop, zoals je zelf graag geholpen wil worden.

Voor de administratieve taken zal je beroep kunnen doen op een administratieve medewerker.

Werkomgeving :

Bij ons komt u terecht in een jong en landelijk all-round kantoor, met momenteel één notaris en binnenkort een associatie van twee notarissen.

We hebben een vlot team van 9 enthousiaste en gemotiveerde collega's die je graag verwelkomen.

Cliëntvriendelijkheid en kwaliteit is belangrijk voor ons. We werken hard, maar we maken ook tijd om samen te ontspannen.

Ons kantoor is gelegen in het centrum van Herzele en makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er is ruime parkeermogelijkheid aan het kantoor.

Wij vragen :

Je bent master rechten of master notariaat en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring opgedaan in een notariskantoor. Indien je nog geen ervaring hebt in het notariaat : laat dit dan je eerste kennismaking zijn.

Je bent leergierig, gemotiveerd en stressbestendig.

Je kan complexe zaken in eenvoudige bewoordingen aan de cliënt uitleggen.

Je integreert gemakkelijk in een groep en je hebt een open, vriendelijke persoonlijkheid met aandacht voor ons cliënteel.

Wij bieden :

 • Een voltijdse betrekking van onbepaalde duur (4 / 5 is bespreekbaar).
 • Correct loon in overeenstemming met je verantwoordelijkheid en ervaring.
 • Extralegale voordelen eigen aan het notariaat, naast maaltijdcheques : hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenplan, verzekering inkomensverlies, eindejaarspremie, CAO-premie, verplaatsingsonkosten, ecocheques
 • Permanente vorming. Je hebt toegang tot een grote fysieke bibliotheek en tot juridische databanken. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, bijscholingen en webinars.
 • Een performante IT-infrastructuur (Softwarepakket van het kantoor : Acta Libra van SDP. Je zal de nodige begeleiding krijgen om met dit programma te leren werken).
 • Individuele overlegmomenten met de notaris op regelmatige basis. Je komt ook terecht in een team waar de nodige ervaring aanwezig is om je te begeleiden.
 • Aandacht voor work / life balance : thuiswerk behoort ook na Corona tot de mogelijkheden.
 • Teamactiviteiten (teambuilding, nieuwjaarsetentje, ) voor een optimale sfeer op kantoor.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier