Projectmanager Glasconstructies
Whoohoo
Gent, Belgium
2 dagen geleden

Over de functie

Laat de gevels schitteren met jouw diplomatie.

De nodige diplomatie heb je nog om gebouwen zoals o.a. ambassade op te leveren. Als projectmanager bestudeer je projecten naar de haalbaarheid (tijd budget veiligheid).

Hierbij onderhandel je met bouwheren en architecten. Van zodra je akkoord hebt, ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de metaal en glasconstructies.

Je bestudeert het lastenboek / meetstaat zodat als vlot en correct gebeurd. Je stuurt jouw team aan van werfleiders en het studiebureau.

Op deze manier lever je mooie gevels op, waar je trots over kan zijn

Functie eisen

Als projectmanager ben je klant- en resultaatgericht. Open en eerlijke communicatie is van belang. Vervolgens kan je gemakkelijk meerdere projecten beheren en coördineren.

Je beschikt als projectmanager over

 • Master bouwkunde met relevante werkervaring als projectleider
 • Kennis van gebouwen is een must. (ruwbouw tot afwerking).
 • Kennis over metaal- en glasconstructies is een plus. Je krijgt een interne opleiding.
 • Vlotte kennis van het Nederlands, Frans is een plus.
 • Over het bedrijf

  Onze klant regio Gent, specialist in architecturale gevels wilt hun team door toenemende projecten uitbreiden met een extra projectmanager.

  In samenwerking met architecten, ontwerpt onze klant hoogtechnologische oplossingen voor energiebesparende gevels. Je komt in een dynamische organisatie van 20 werknemers, waar tijdens de middag tijd wordt gemaakt om samen te lunchen.

  Daarnaast voorziet de organisatie jouw lunch op de vestiging als op de werf.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier