Elektricien mét opleiding op de werkvloer
Actief Interim Oudenaarde
Berchem, E Flanders, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan.

Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten) De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ) Industriële elektriciteitskasten plaatsen en uitrusten Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen Functie-eisen Elektriciteit is voor jou geen onbekende aangezien je een soortgelijke opleiding hebt gevolgd.

Bovendien kan je je zelfstandig verplaatsen naar het bedrijf. Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed. Nog niet de ervaring maar wél de interesse en het enthousiasme hiervoor?

Dan kom je ook in aanmerking! Arbeidsvoorwaarden Een job optie vast van maandag tot vrijdag. Verloning van €14 / u of bespreekbaar volgens ervaring en wensen.

Mobiliteitsvergoeding. Vrijheid : elke dag de baan op. Opleiding on the job!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier