IT Support Officer
Smals
Brussels, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als IT Support Officer sta je in voor de eerste, tweede en zelfs derdelijnsondersteuning van de eindgebruikers en het onderhouden van het materiaal dat hen ter beschikking wordt gesteld.

Concreet sta je eindgebruikers bij met informaticaproblemen. Je installeert en configureert zowel de hardware als de softwarestack van laptops, tablets, smartphones, Je configureert en / of onderhoudt printers, multifunctionals en high volume scanners.

Hierbij kan je een onderscheid maken tussen geïsoleerde en structurele problemen, waarbij je tijdig escaleert naar de infrastructuurteams wanneer nodig en waarmee je verder overlegt.

Daarnaast begeleid je mee de vereenvoudiging en standaardisatie door automatisering (packaging, geautomatiseerde deployments, .

 • Je helpt tevens mee aan het opstellen van indicatoren die de werking van het team in kaart brengen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het organiseren van momenten van kennisoverdracht om het team naar een hoger niveau te tillen.
 • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of Bachelor behaald en je hebt een goede kennis en ervaring omtrent eindgebruikersmateriaal en software (inclusief OS).

  Je beschikt over een goede basiskennis van IT-infrastructuur (LAN, basis TCP / IP, basis beveiligingsinfrastructuur, Windows-domeinen, netwerkprinting, ) met als doel een gefundeerde diagnose te kunnen stellen.

  Kennis van en ervaring met ITIL is een troef. Je neemt initiatief, stelt het vinden van (structurele) oplossingen voorop en je bent resultaatgericht ingesteld.

  Je werkt gestructureerd en weet je werk te plannen door prioriteiten te stellen. Bovendien beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en ben je stressbestendig.

  Tot slot heb je een goede kennis van het Frans.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier