Architect
Accent Jobs for People NV
Sint-Truiden, BE
5 dagen geleden

Je ontwerpt verschillende soorten projecten zoals woningen, appartement maar ook industriebouw en horecaprojecten behoren tot je takenpakket en maakt ontwerpen voor verbouwingen, renovaties of restauraties.

 • Verder maak je technische tekeningen van het uit te voeren ontwerp waarbij je de beste technische oplossing voorstelt. Deze tekeningen moeten perfect overeenkomen met de wensen van de opdrachtgever en de vereisten van urbanisatie en milieu.
 • Je ziet toe op de werkzaamheden. En op termijn leid je een ploeg van ingenieurs, architecten en bouwkundig tekenaars.

  Bij het ontwerpen en tekenen werk je op een kantoor. Je gaat ook vaak op verplaatsing naar partners en bouwplaatsen. Doorheen het ganse traject werk je samen met een polyvalente technische ploeg.

  Jouw werkritme wordt bepaald door de deadlines van opdrachtgevers. Milieuregels en -wetgeving zijn zeer belangrijk waardoor deze strikt toegepast moeten worden.

  Je werkuren zijn onregelmatig, afhankelijk van de bereikbaarheid van partners en opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier