Dringend gezocht bekister (m/v)
Konvert Construct Bree
Bree, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een toonaangevend bedrijf gelegen te Bree is Konvert CONSTRUCT dringend opzoek naar een bekister. Heb je enige ervaring in de bouwsector en spreekt deze job je erg aan, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aanbod

Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones. Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten.

De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren. De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, .

 • De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling. Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, .
 • Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren. Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren.
 • Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) We bieden je een toffe job binnen een dynamisch team aan Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk loon volgens de bouwsector Optie vast contract na een positief interim periode

  Vereiste kwalificaties

  Ervaring is geen vereiste, motivatie wel! In het bezit van een VCA attest of het bereid zijn om dit te behalen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier