Kok
Borgerstein
IJzerenveld, BE
3 dagen geleden

FUNCTIE

  • Je leidt, organiseert en coördineert de bereiding en verdeling van de (dieet-)maaltijden voor de cliënten en het personeel van onze voorziening, samen met het team van (hulp)koks en keukenhulpen.
  • Je zorgt ervoor dat de normen qua hygiëne, milieu en veiligheid worden gerespecteerd.
  • Je controleert en beheert de voorraad.
  • PROFIEL

  • diploma A2 hotel is een vereiste
  • kennis HACCP en dieetvoeding
  • leidinggevende vaardigheden
  • communicatief
  • stressbestendig
  • flexibel
  • ervaring in grootkeuken is een pluspunt
  • AANBOD

  • een tijdelijke / vaste voltijdse functie
  • onmiddellijke indiensttreding
  • een boeiende, gevarieerde werkomgeving
  • een degelijke, professionele omkadering
  • werkuren tussen 07u00 en 15u30, waaronder 1 weekend op 3 weken
  • vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en een ruime personeelsparking
  • Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    voortzetten
    Aanvraagformulier