Automation Engineer
Experis
Brussels, Belgium
1 dag geleden

Automation Engineer

De specialist der specialisten? Dat is Experis®; het raakpunt tussen bedrijven en uitzonderlijk talent. Wij zijn wereldwijd één van de grootste spelers in de rekrutering en het beheer van HR-

projecten, in de domeinen IT, Engineering en Life Sciences, Finance & HR.

Experis Engineering is op zoek naar een Automation Engineer voor een internationaal bedrijf gelegen in de regio Heist-op-

den-Berg. Onze klant is wereldwijd actief in de farmacie met een sterke focus op innovatie en ontwikkeling van nieuwe medicaties waar klantgericht werken en een dynamische en open werkomgeving creëren centraal staat.

Job omschrijving

Coördineren van een team dat instaat voor de modernisering van verschillende automatisatiesystemen in een hightech omgeving.

Variatie en afwisseling zal je niet te kort komen. Je staat in voor het managen van projecten, onderhouden van contact met klanten en leveranciers, verzorgen van de uitvoering van verschillende automatisatiesystemen, computer systemen valideren, etc.

Door wekelijkse meetings bij te wonen of te organiseren, zorg je ervoor dat alles vlot verloopt.

Profiel

 • Als automation engineer beschik je over een hoger technisch diploma in een relevante opleiding en heb je een werkervaring van minimum 5 jaar.
 • Je bezit een goede kennis van PLC programmatie, SCADA-systemen, HMI, etc.
 • Ervaring binnen farmaceutische kwaliteitssystemen en automatisatie / validatie systemen is zeker een meerwaarde.
 • Kennis van TrackWise QMS, OsiSoft PI, Wonderware is een pluspunt, niet noodzakelijk.
 • Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en het Engels.
 • Je werkt resultaatgericht, beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin en streeft naar klantentevredenheid.
 • Tot slot ben je sociaalvaardig en een echte teamplayer.
 • Freelancers komen in aanmerking
 • Aanbod

  Als consultant Automation Engineer bieden wij jou de kans om een collega te worden bij Experis. Onze klant biedt je een uitdagende opdracht met ruime verantwoordelijkheden binnen een internationaal, hightech kader.

  Daarbij kan je steeds terugvallen op het grote netwerk van Experis. Verder krijg je een aantrekkelijke verloning naar ervaring met onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.

  Interesse? Stuur je CV naar daan.barbe'at'experis.be of contacteer 09 321 82 75.

  Sta je open voor een nieuwe uitdaging maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Of is deze functie niet exact wat je zoekt?

  Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen om andere mogelijkheden te exploreren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier