Preventieadviseur niveau 2
Whoohoo
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Over de functie

In deze job ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het organisatie-gedragen preventiebeleid.

Je waakt over de veiligheid o.a.door regelmatige bezoeken op de werf, het maken van risicoanalyses, reglementen en aanbevelingen te documenteren, opleidingen te geven m.

b.t. preventie en veiligheid, het creëren van een algemene bewustwording op vlak van gevaren en veiligheid onder medewerkers, deelname aan veiligheidsvergaderingen en up-

to-date houden van de rapportage en het opmaken van het jaaractie- en globaal plan.

Door je enthousiasme promoot je het veiligheidsbewustzijn bij alle medewerkers.

Functie eisen

 • Je beschikt over een diploma preventieadviseur niveau 2. Met voorkeur beschik je reeds over ervaring als preventieadviseur in de bouwsector
 • Je bent bereid om dagelijkse verplaatsingen te doen naar de verschillende werven verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen
 • Je bent communicatief sterk en durft de communicatie omtrent veiligheid en preventie zowel rechtstreeks naar de werknemers als naar de bijhorende verantwoordelijken over te brengen
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf hanteert een grote variëteit aan activiteiten. Wat bij hun wel steeds centraal staat is de combinatie van staalconstructies met mechanica en projectbehandeling van A tot Z.

  Er wordt steeds gestart met een ontwerp op maat van de klant. Vervolgens wordt er overgegaan tot detail engineering, waarbij er nauw contact heerst met de productie.

  In de productie worden de staalconstructies vervaardigt, gefabriceerd, gelast, aangepast, onderhouden,.. Ze worden gekenmerkt voor hun grote en uitdagende projecten, actief in allerhande sectoren.

  Zo kan je hun realisaties terugvinden offshore, in de bouwsector, nutsvoorzieningen, productieomgevingen, machinebouw en automotive sector.

  Deze uitdagende en afwisselende projecten vullen ze aan met een directe, collegiale en dynamische sfeer. Er is weinig verloop binnen het bedrijf, doordat er ook wordt gefocust op interne doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal).

  Er heerst een goede interne sfeer, waarbij je steeds op hulp en begeleiding van collega’s kan rekenen. Maandelijks wordt er ook een drink georganiseerd door het bedrijf en uitstapjes met het bedrijf kan je hier ook jaarlijks verwachten! Deze interne sfeer combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekeringen, 12 ADV-dagen en een wagen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier