customer service medewerker
Randstad
Genk, Limburg
4 dagen geleden

job description

Voor logistieke wereldleider H.Essers zijn we op zoek naar een administratief talent voor de customer service afdeling. Als front office medewerker bij H.

Essers ben jij het scharnierpunt tussen de tevredenheid van de klant en de efficiënte dienstverlening die H.Essers hen kan bieden.

Hoe wil H.Essers jouw talent en inzet belonen? -Kans op vast contract bij een marktleider na 6 maanden interim en positieve evaluatie.

 • Een aantrekkelijk marktconform salaris, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.-Begeleiding en opleiding on the job.
 • Rechtstreekse coaching door de teamleader. Directe communicatie met collega s om samen tot een oplossing te komen. -Doorgroeimogelijkheden op verschillende niveaus.

  H.Essers gelooft in de eerste plaats in het kunnen en de vaardigheden van hun eigen mensen. Inzet wordt beloond!Interesse?

  Stuur snel je cv naar genk 1566 randstad.be

  qualification

  Wat heb jij in jouw mars? -Stressbestendigheid? Yes! Bij elk contact met de klant kan jij het hoofd koel houden. Je begrijpt de situaties van de klant zonder de belangen van H.

  Essers uit het oog te verliezen. -Talenknobbel? Die is aanwezig! Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels.

  Het Duits en het Frans is zeker een extra troef!-Nauwkeurigheid? Punctualiteit en de puntjes op de i zetten zit nu eenmaal in jouw aard.

  Je weet prioriteit van bijzaak te scheiden. -Communicatief? Jazeker! Je bent een vlot iemand die veel belang hecht aan klantvriendelijkheid en servicegerichtheid.

 • Bij voorkeur heb je reeds ervaring in de customer service omgeving. Ook heb je enige interesse in logistiek.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier