Production Engineer  
Group Tormans
Westerlo
39 dagen geleden

Tasks

Je werkt aan de voortdurende verbetering van de geïnstalleerde productiesystemen in de lakstraat door optimalisatie van machines, gereedschappen en middelen.

Binnen het productieteam ben je verantwoordelijk voor een breed gamma aan productiemiddelen ter ondersteuning van de productiemedewerkers.

Je integreert materialen, mensen en middelen tot een proces dat voldoet aan alle eisen op het vlak van logistiek, veiligheid, kwaliteit, milieu en ergonomie, dit alles tegen de laagste kosten.

Je bent verantwoordelijk voor het definiëren en implementeren van vernieuwingen en wijzigingen inzake werkmethodes, lay-

out en logistieke stromen die het gevolg zijn van product- en procesprojecten. Je stelt werkinstructies en richtlijnen op voor productie en onderhoud.

Profile

Je bent Industrieel Ingenieur met ervaring of gelijkwaardig door ervaring. Verder combineer je analytische en communicatieve vaardigheden met een hands-

on mentaliteit. Je was reeds actief in een industriële omgeving met lakprocessen, lakinstallaties, applicatietechnieken, verftechnologie, verfproducten en oppervlaktebehandeling.

Ook met relevante milieu- en veiligheidsaspecten ben je vertrouwd.

Offer

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier