Project Manager (m/v)
Konvert Interim Lokeren
Lokeren, BE
4 dagen geleden

Profiel

Als projectleider word je ingezet voor het leiden van verschillende projecten. Deze projecten kunnen variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken.

Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering.

Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf.

Je bent in staat om ieders noden om te zetten in concrete acties. Je komt terecht in het kenniscentrum van ATS Groep op gebied van datanetwerken.

Profielomschrijving : Je beschikt over een masterdiploma in elektrotechniek of je bent equivalent door ervaring Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Frans.

Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Ervaring in glasvezelwerken en kopernetwerken is een pluspunt.

Je bent flexibel en stressbestendig. Je straalt maturiteit en commerciële flair uit. Je werkt grondig, gedetailleerd en geeft duidelijke instructies naar de medewerkers op de werf.

Je hebt een voorbeeldfunctie op het vlak van veiligheid en kwaliteit. Je weet een team van medewerkers te enthousiasmeren.

Aanbod

De uitvoerbaarheid van de bestellingen bestuderenDe capaciteit en de beschikbaarheid van productiemiddelen, materialen, .

 • bepalen. Productie tussen de locaties, de werkplaatsen en de productielijnen verdelen en plannen op basis van specificiteiten en beschikbaarheid van de installaties.
 • Productiefases bepalen of ze wijzigen op basis van vastgestelde afwijkingen. Productiestromen en het beheers- en opvolgingssysteem bepalen.

  Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren. Transport en de circulatie van de inkomende of uitgaande productiestromen organiseren en regelen.

 • Technische steun verlenen aan de productie, de logistiek, ... Je komt terecht bij klanten uit verschillende sectoren. Het toepassingsdomein bevat veel variatie en de nieuwste gebouwentechnieken;
 • Je krijgt inhoudelijk gevarieerde uitdagingen en je werkt zelfstandig in een constructief team; Een uitdagende functie in een multidisciplinaire bedrijvengroep die actief is op de markt van de technologische dienstverlening;
 • De nodige opleidingen op gebied van IT-netwerken, elektrotechniek en gebouwentechnologie om je kennisniveau van de verschillende technologieën op peil te houden;
 • Je wordt tewerkgesteld met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur en kunt rekenen op een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekering gezondheidszorgen, bedrijfswagen, groepsverzekering en verzekering gewaarborgd inkomen.

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over een masterdiploma in elektrotechniek of je bent equivalent door ervaring Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Frans.

  Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier