logistiek bediende frans-engels
Randstad
Merksem, Antwerpen
5 dagen geleden

job description

In deze functie speel je een belangrijke rol in onze internationale handelsactiviteiten, van het kopenvan goederen van onze leveranciers tot het verzenden ervan naar onze klanten.

Na een grondige training en met de steun van uw team, coördineer je autonoom de bestellingenvan onze klanten en overzeese filialen, met de nadruk op opkomende markten in Afrika of Latijns-Amerika.

Je volgt het handels- en logistieke proces en communiceert dagelijks met klanten, leveranciers,rederijen, banken en andere belanghebbenden op internationaal niveau.

Je streeft naar een vlottelevering aan onze klanten door uw proactieve en hands-on houding.Je bent verantwoordelijk voor een snelle en correcte creatie en monitoring van alle documenten,van contracten tot facturen en vervoersdocumenten.

qualification

Je hebt een goede dosis gezond verstand en een bachelor-denkniveau.Een diploma in economie, handel, talen, ... is een plus.

Idealiter heb je al ervaring opgedaan in een administratieve of logistieke rol, maar jongeafgestudeerden die graag willen leren zijn ook welkom.

Je spreekt vloeiend Engels en Frans en zeer goed Nederlands. Een andere taal, zoals Spaans,Russisch, Mandarijn of Arabisch is een pluspunt.

Kennis van Incoterms, kredietbrieven en handels- of vervoersdocumenten zijn een sterke troef.Je bent servicegericht, werkt accuraat en je bent een uitstekende planner.

Je hebt een proactieve en kritische ingesteldheid en neemt initiatief om problemen te identificeren.Tijdens drukke periodes blijf je gefocust en ben je flexibel en collegiaal.

Zij bieden jou ... een baan vol afwisseling met langetermijnperspectieven in een internationale omgeving. ... een kans om samen te werken met gemotiveerde en kundige collega's in een open bedrijfscultuur.

 • een aantrekkelijk loonspakket inclusief extralegale voordelen. ... een mooie werkomgeving waar je je talenten volledig kan ontwikkelen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier