Projectmanager mechanica automotive
Whoohoo® Gent
West-Vlaanderen, West-Vlaanderen, BE
10 dagen geleden
source : Jobat

Als project manager mechanica ben jij verantwoordelijk voor het mechanisch gedeelte van de projecten. Samen met de electrical manager en automation manager zit jij samen bij de klant om het project volledig te bespreken.

Samen werken jullie een haalbaar financieel en technisch project uit. Dit project bespreek jij ook met jouw ervaren mechanische projectleiders.

Je verdeelt de taken onder de projectleiders, waarbij je het project in goede banen leidt door onder andere de coördinatie en coaching van jouw team.

Prioriteiten stellen en helikopterview over het project behouden, zowel op menselijk als technisch vlak is hierbij cruciaal.

 • Je beschikt met voorkeur over een hoger technisch diploma elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
 • Je beschikt minimum over 5 jaar ervaring als leidinggevende in de machinebouw / productie / automotive sector
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten
 • Sporadisch reizen vormt voor jou geen probleem. Binnen het bedrijf krijg je de optie om ofwel sporadisch te reizen of om te reizen tot 80%.
 • Meer reizen is dus zeker mogelijk binnen het bedrijf

 • Budgettair en time management zijn jouw sterktes. De technische uitwerking is jou ook niet vreemd, maar hierbij vertrouw je op jouw team
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier