Technisch Magazijnier met kennis vrachtwagenonderdelen
Accent
Kortemark, BE
2 dagen geleden

Deze firma gelegen in Kortemark staat al 60jaar wereldwijd bekend als d specialist inzake tweedehandsvrachtwagens en onderdelen.

Zij hebben gemiddeld 500 tweedehandsvrachtwagens in hun wagenpark. Mercedes vrachtwagens zijn hunspecialiteit.

Functiebeschrijving

Jestaat in voor het effici nt uitzoeken en uithalen van onderdelenalsook het bestellen van (vrachtwagen) onderdelen die de afdelingconstructie aangaan dit ter aanvulling van het constructiemagazijnen meer specifiek hydraulische componenten voor herstellingen alsvoor opbouw (kipbakken kranen?

Je zoekt onderdelen uit insamenspraak met de mekaniekers constructie je vraagt prijsoffertesop bij leveranciers je plaats de bestellingen en volgt deze verderop in samenspraak met de meestergast.

Je verdeelt de goederen naarhet magazijn of de werkplaats. Verder beheer je het magazijn van deconstructie-afdeling met inbegrip van uitleengoederen diemekaniekers kunnen ontlenen voor een bepaald werk (beherenartikelgroepen labellen van goederen labellen van locatiesstockopnames voor heraanvulling stockenz)

Functie-eisen

 • Jebent een gedreven en dynamische kandidaat met zin voor initiatiefen met sterke technische achtergrond in vrachtwagenonderdelen ;
 • Kennis van hydraulische componenten is een pluspunt en kan verderbijgeschaafd of aangeleerd worden. PC vaardig (MS OfficeInternettoepassingen Digitale Productcatalogussen ERP-pakket?

  Jehebt een basiskennis Frans en van magazijnbeheer. Je kangestructureerd en georganiseerd werken en bent een echteteamplayer.

  Je denkt logisch mee met de interneklant.

  Arbeidsvoorwaarden

  Jekomt terecht in een groeiende familiale onderneming in Handzame.Aantrekkelijk salarispakket met vele extra legale voordelen.

  Jewerkt in een 39u-week (6 ADV dagen). Interne opleiding wordtvoorzien. Kennis van hydraulische componenten is een pluspunt enkan verder bijgeschaafd of aangeleerd worden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier