Shift Supervisor
Manpower
Rotselaar
3 dagen geleden

Job Description

Als Shift Supervisor sta je in voor volgende verantwoordelijkheden :

Je geeft leiding aan de Operators en Proces Technicians in jouw team. Je bent verantwoordelijk voor de volledige aansturing van het productieproces tijdens je shift, de bewaking van de voortgang evenals het efficiënt inzetten van personeel en middelen.

Je hebt dagelijks overleg met de verschillende afdelingen en de overige Supervisors wanneer het gaat om productkwaliteit, ombouwen en onderhoud van machines.

Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve inzet van middelen zodat aan de leveringsafspraken met de klant kan worden voldaan.

Je rapporteert aan de Production Manager en je zal gedurende 38 uur per week werkzaam zijn in een vroege-late dienst.

Client Description

Passie voor supply chain? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe uitdaging die matcht met jouw verwachtingen en competenties.

Via onze werving- en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten.

Voor zijn vestiging in Rotselaar is onze klant momenteel op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en gekwalificeerde Shift Supervisor.

Candidate Profile

Als Shift Supervisor beschik je over volgende vaardigheden en skills :

 • Hoger Secundair onderwijs, of door werkervaring dit denkniveau bereikt; Aantoonbare leidinggevende ervaring ( min 5 jaar ) & capaciteiten;
 • Focus op voortdurende verbetering van werkprocessen en ontwikkeling van medewerkers; Kennis van MS-Office; Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  Goede communicatieve vaardigheden Je bent enthousiast, stressbestendig, staat stevig in je schoenen en je kan relativeren.

  Client Offer

  Als Shift Supervisor kom je bij onze klant tercht in een jong, dynamisch, volcontinu en modern bedrijf met een sterke focus op groei en ontwikkeling.

  Dit biedt ruime mogelijkheden voor de medewerkers in de vorm van een modern pakket aan primaire, secundaire arbeidsvoorwaarden en faciliteiten zoals training en opleiding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier