CNC draaier-frezer voor stukwerk
vind!
Izegem
4 dagen geleden

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

 • Je programmeert de CNC machine voor eenvoudige stukken (Fanuc sturing). Dit gebeurt aan de hand van dialoog programmering of door bestaande programma's te wijzigen.
 • Voor moeilijke stukken worden de programma's vanuit CADfiles omgezet en doorgestuurd naar de machine. Je bent verantwoordelijk voor het opspannen van het werkstuk op een goede manier Je meet het werkstuk op, alsook het gereedschap Je monteert het juiste gereedschap volgens het verkregen programma

  Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

 • Je bent een zelfstandige werker met oog voor detail.
 • Je hebt ervaring (2 jaar) met draaibank + freesmachine Kennis Fanuc-sturing is een pluspunt, maar geen must ! Flexibiliteit is nodig door de vele variatie op het werk

  Wat biedt jouw nieuwe werkgever?

 • Je komt terecht in een waardengedreven KMO in Izegem, makkelijk bereikbaar via de autosnelweg. Teamwerk en groepsgeefst worden hoog in het vaandel gedragen.
 • Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van machines voor verschillende sectoren.
 • Zowel standaardoplossingen als machines op maat worden door deze klant aangeboden.De aanpak is gericht op details, klanttevredenheid en precisie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier